ŠTO JE TO TOČNO ŽUŽUL ČUO?! / Otkrivena velika istina o navodnom razbijanju hajdukovaca na Parku mladeži

Image

Burno je bilo nakon gradskog derbija između Splita i Hajduka koji je u nedjelju odigran na Parku mladeži (1-1).

19.2.2017.
20:45
VOYO logo

Predsjednik Splita Slaven Žužul kazao je kako je igrač Hajduka Ante Erceg, nakon što je zabio pogodak za 1-1 u 83. minuti, pljunuo prema loži, a onda je Žužul, u trenucima kad se ispred Hajdukove svlačionice čula buka i vika, novinarima kazao:

'Poslušajte kako viču i razbijaju po svlačionici'

"Evo otvaram i vrata pa poslušajte kako viču i razbijaju po svlačionici. Kad se igrači istuširaju, uđite u svlačionicu pa pogledajte je li nešto razbijeno ili nije", kazao je Žužul. Portal 24 sata javlja kako su se spustili iz novinarske lože do do gostujuće svlačionice na Parku mladeži, u kojoj je na prvi pogled sve bilo u redu, a da ništa nije razbijeno potvrdili su im i djelatnici koji rade na održavanju stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Snimili zatečenu situaciju u svlačionici

Situaciju koju su zatekli u svlačionici snimljena je, a na snimci se jasno vidi kako vidljivih oštećenja nema.

"Što je to točno čuo predsjednik Splita, pitanje je koje je bez odgovora", pita se novinar 24 sata. Isto tako, 24 sata ističe i kako je navodno odmah nakon utakmice u svlačionicu Hajduka ušao predsjednik Ivan Kos, te propisno izvikao igrače za lošu igru i mršavi remi. Bilo je buke, bilo je i lupanja, no u svlačionici nije bilo oštećenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo