ŠTO JE DOPUŠTENO BOGOVIMA, NIJE VOLOVIMA: / Messi šokirao svijet sramotnim ponašanjem. Za težak incident dobio je tek blagu kaznu

Image
Foto: Profimedia

Svoj sud oko ove situacije dao je Marcin sudački ekspert, Andjuar Oliver

1.11.2020.
10:07
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Alavesa uspjeli su prvi put nakon 15 godina na svom terenu izbjeći poraz od Barcelone, odigravši 1-1 (1-0) protiv Katalonaca u posljednjem subotnjem dvoboju 8. kola španjolskog prvenstva.

Barcelona je imala čak 25 udaraca od čega je devet bilo unutar okvira, a njih osam su blokirali obrambeni igrači Alavesa. Domaćin je iz četiri šuta ukupno uspio postići jedan gol. Tako je Barcelona već četvrtu utakmicu zaredom ostala bez pobjede u La Ligi, što joj se nije dogodilo od rujna 2018., kad su Katalonci triput remizirali i jednom izgubili, dok su pod Koemanom u posljednja četiri kola osvojili samo dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ujedno, velike nervoza vlada ovih dana u Barceloni. Otišao je predsjednik Josep Maria Bartomeu, klub financijski jako loše stoji, navodno će se drastično morati rezati plaće, a navodno klubu prijeti i bankrot ako se financije ne uspiju ubrzo urediti.

Image

Barcelona's Argentine forward Lionel Messi (R) talks to Spanish referee Alejandro Hernandez Hernandez after receiving a yellow card during the Spanish League football match between Deportivo Alaves and Barcelona at the Mendizorroza stadium in Vitoria on October 31, 2020.,Image: 566642149, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Messijev ispad

Veoma je nervozan i Lionel Messi, a to se vidjelo na utakmici s Alavesom. U jednom je trenutku, pri vodstvu Alavesa, bijesni Messi napucao loptu u smjeru suca Hernandeza Hernandeza. U televizijskom prijenosu nije se vidio incident i je li lopta pogodila suca, ali Messi je za svoj ispad dobio samo žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoj sud oko ove situacije dao je Marcin sudački ekspert, Andjuar Oliver. On tvrdi kako je Messi za ovakvo ponašanje trebao dobiti izravni crveni karton.

"Messi je morao biti isključen čak i ako lopta nije pogodila suca. Svojim potezom htio je zastrašiti suca i zaslužio je izravni crveni karton", rekao je Oliver, ali eto, što je dopušteno bogovima, nije volovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo