ŠTO ĆE TEK REĆI ŽENE? / Messi i ekipa ulovljeni na djelu!

Barcelonini nogometaši Lionel Messi i Gerard Pique snimljeni su oko ponoći u nedjelju ispred Casina de Barcelona.

23.2.2015.
18:49
VOYO logo

Barcelonin niz dug 11 uzastopnih pobjeda zaustavljen je u subotu protiv Malage (0:1), ali bez obzira na taj neuspjeh neke od najvećih klupskih zvijezda uhvaćene su u noćnom provodu.

Casino de Barcelona je zbog svoje atraktivne lokacije uz plažu vrlo popularan za zvijezde i turiste, a da li su Messi, Pique i Fabregas ondje kockali ili su uživali u bogatoj gastronomskoj ponudi, zasad nije poznato, ali njihov se izlazak zacijelo ne bi svidio treneru Luisu Enriqueu i to svega dva dana uoči gostovanja kod Manchester Cityja u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://twitter.com/MailSport/status/569848418450980865I dok su se Barcelonine zvijezde međusobno družile izvan terena, družile su se i njihove bolje polovice. Tako je Fabregasova supruga Daniella Semaan putem Instagrama objavila zajedničku fotografiju sa Messijevom boljom polovicom Antonellom Roccuzzo, uz napis "ponovno kući" u Barceloni.

Zanimljivo je kako su sva trojica igrača loše ocijenjeni u svojim nastupima proteklog vikenda, Messi i Pique protiv Malage, a Fabregas u blijedom Chelseajevom domaćem remiju protiv Burnleyja (1:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo