ŠTO ĆE MU RONALDO KADA IMA MANDŽUKIĆA: / Allegri oduševljen hrvatskim napadačem - ‘Nisam ovo očekivao’

Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI

Juventus nastavlja sa pobjedama na početku sezone u Italiji

2.9.2018.
12:40
AFP, ALBERTO PIZZOLI
VOYO logo

Juventus je nastavio sa dobrim igrama na početku sezone u talijanskom prvenstvu te je jučer sa 2-0 savladao povratnika u Seriju A, Parmu. Ponovo je izostao učinak Cristiana Ronalda, koji je ove godine stigao u Torino iz Madrida.

Jedan od najboljih igrača bio je bivši hrvatski reprezentativac, Mario Mandžukić, koji je postigao pogodak i asistirao Matuidiju. Nakon utakmice, trener Allegri je posebno pohvalio hrvatskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mandžukić je uvijek bio velikodušan, niti sam nisam očekivao da će biti u ovako dobroj formi nakon Svjetskog prvenstva. Dybala se još traži, ali i on je odigrao dobru utakmicu”, rekao je talijanski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Momci su odigrali jako dobro. Parma je uvijek težak protivnik, u posljednjih pet utakmica u gostima uspjeli smo slaviti tek jednom. Njihov primarni cilj ove sezone je izboriti ostanak u ligi. Jako su dobro organizirani i opasni iz kontra napada, ali kako je utakmica odmicala tako su i oni padali sa snagom. Zaslužili smo ovu pobjedu, ali imamo još puno posla”, dodao je Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo