IGRAT ĆE NA MAKSIMIRU / Što će Boysi reći na ovo? Ivan Rakitić poslao poruku navijačima Dinama uoči utakmice sa Sevillom

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Rakitić je kapetan Seville i njezin možda i ključni igrač, ali gaji ujedno i ogroman respekt prema Dinamu

22.2.2022.
17:22
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama u četvrtak od 18:45 na Maksimiru igraju uzvratnu utakmicu nokaut-faze Europa lige. Protivnik će im biti Sevilla, ekipa koja je šest puta osvajala ovo natjecanje i jedan je od favorita, a Modri će imati težak posao jer Španjolci su u prvom ogledu slavili s 3:1.

Dinamu je na Sanchez Pizjuanu zabio i Ivan Rakitić, bivši hrvatski reprezentativac i legenda one srebrne generacije Vatrenih. Rakitić je kapetan Seville i njezin možda i ključni igrač, ali gaji ujedno i ogroman respekt prema Dinamu, što je dokazao na prvoj utakmici kada nije proslavio pogodak. Rakitić je umjesto proslave širio ruke gledajući prema Boysima na tribini i kao da je molio da mu oproste jer je zabio, a nakon utakmice došao je do tribine s BBB-ovcima i pozdravio ih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je pak, uoči dolaska na Maksimir, poslao poruku navijačima i to iz - Međimurja. Rakitić je tamo u posjeti jednom navijaču, a iskoristio je priliku i pozdravio je navijače Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo