STIŽE NIZOZEMAC: / Hajduk našao novog trenera?

Ricardo Moniz trebao bi postati novi trener Hajduka. Od nizozemskog stručnjaka se očekuje da preuzme momčad u ljeto 2015. godine od Stanka Poklepovića.

26.3.2015.
22:04
VOYO logo

Nije Talijan niti Španjolac - već Nizozemac. Ricardo Moniz gledao je u Zagrebu svoje nove učenike na djelu, u dvoboju protiv Zagreba, a u hrvatskoj metropoli se sastao sa vodstvom Hajduka.

Monizu je 50 godina, a u karijeri je kao prvi trener vodio HSV, Red Bull, Ferencvaros, Lechiju Gdanjsk i 1860 Munchen. Nije baš bio previše uspješan, u 144 utakmice na klupi, upisao je 79 pobjeda, 34 neodlučena ishoda i 31 poraz. S Red Bullom je osvojio duplu krunu u Austriji, dok je u Mađarskoj s Fradijem podigao Liga Kup. Zanimljivo, pomoćnik u Austriji mu je bio naš izbornik - Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ricardo je bio strašno popularan među igračima jer je neposredan i pristupačan, pun entuzijazma. Kao trener fanatično je posvećen tehničkim detaljima i treningu. Sjajan je u radu s mladim igračima, kojima često daje prilike", izjavio je Mladen Petrić o Nizozemcu za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo