STIPICA BIJESAN ZBOG PRIČE O SUKOBU: / 'To je laž i to je nadopustivo, Ne pokušavajte nas destabilizirati neistinama'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Vratar Hajduka Dante Stipica reagirao je na glasine da ga je suigrač Said Ahmed Said napao poslije susreta s Lokomotivom.

26.9.2017.
14:50
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Naime, ganski napadač navodno je bio ljut poslije drugog gola Lokomotive jer je smatrao da je Stipica mogao bolje reagirati. Kako su objavile Sportske novosti fizički sukob spriječili su suigrači te je sve ostalo samo na riječima.

Stipica je putem službene stranice Hajduka priopćio kako se takvo nešto nije dogodilo i da je šokiran medijskim napisima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostao sam iznenađen kad sam vidio napise u medijima u kojima piše da me suigrač Ahmed Said napao. To jednostavno nije istina. Nedopustivo je da stvari iz svlačionice čitam u novinama, a pogotovo kad se radi o laži", poručio je vratar trećeplasirane momčadi hrvatskog prvenstva.

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

24.08.2017., stadion Poljud, Split - Druga utakmica doigravanja za ulazak u UEFA Europsku ligu, HNK Hajduk - Everton FC. Ahmed Said. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

"Već devet mjeseci gradimo atmosferu koja je više nego pozitivna. Imamo dobrih i loših trenutaka na terenu, ali ozbiljna momčad, a mi to jesmo, ne puca nakon tri loše utakmice. Od navijača tražimo povjerenje koje ćemo opravdati na terenu, a od ostalih da nas ne pokušavaju destabilizirati neistinama", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo