Trazi se izbornik BiH: Igor Stimac usao u uzi izbor

Igor Stimac usao je u uzi izbor kandidata za novog izbornika nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine odlukom sto ju je u cetvrtak donio Izvrsni odbor Nogometnog saveza te zemlje. Potvrdio je nakon sjednice odrzane u Sarajevu glavni tajnik NS BiH Jasmin Bakovic.

Clanovi povjerenstva koji su u proteklim tjednima imali zadacu obaviti razgovore s vise od dvadeset potencijalnih kandidata za nasljednika Safeta Susica izvjestili su Izvrsni odbor o ishodu tih pregovora nakon cega je zakljuceno da u uzem krugu ostaje sedam imena.

Uz nekadasnjeg hrvatskog izbornika Stimca to su Blaz Sliskovic, Mehmed Bazdarevic, Milovan Rajevac, Amar Osim, Sergej Barbarez i Faruk Hadzibegic.

Izvrsni odbor zaduzio je povjerenstvo da obavi dodatne ratzgovore s ovim kandidatima i da u narednim danima konacno predlozi dva imena kako bi se na temelju toga obavio konacni izbor. Nogometna reprtezentacija BiH ostala je bez izbornika nakon sto je s tog mjesta u studemom smijenjen Safet Susic koji je oznacen glavnim krivcem za lose rezultate u kvalifikacijama za europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr