'Imamo 12 igrača kojima prijeti neigranje u dodatnim kvalifikacijama!'

13.10.2013.
18:07
VOYO logo

"Atmosfera je uvijek ista. To je nekome sa strane teško shvatiti. Postoje pojedinci koji žele narušiti tu atmosferu. Utakmice u reprezentacijama puno više bole od onih klupskih, no profesionalizam i nedostatak vremena igračima ne dozvoljava da budu tužni", rekao je Štimac u HTV-oj emisiji Nedjeljom lagano.

Kako se nosi s pritiskom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prati me od 17. godine kad sam potpisao prvi ugovor. U tome živim 30 godina. Pitam se bi li znao živjeti bez pritisaka. No, bilo bi puno lakše da svi pokažemo podršku, da publika ponovo bude 12. igrač. Ako ja ne zaslužujem podršku, zaslužuju li je igrači? Ja sam tu neko vrijeme, ali igrači će ostati".

Kakvi su dojmovi dva dana nakon utakmice?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nastojim ne biti previše emotivan. Nema vremena za ispoljavanje emocija. Imperativ u Škotskoj je pobijediti, vratiti dozu samopouzdanja i to ćemo pokušati napraviti. Imamo 12 igrača sa žutim kartonima kojima prijeti neigranje u dodatnim kvalifikacijama".

Štimac se prisjetio i vremena kada je kao igrač osvojio svjetsku broncu s reprezentacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/player?v=3lIqb9hlLuNPKIll

"To je bilo neko zdravije vrijeme, puno pozitivnije i s pozitivnog naboja. Hrvatska je tada imala vjetar u leđa kojeg danas nažalost nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najdraži dio karijere?

"Uvjeren sam da najbolji dio moje nogometne priče tek dolazi. Kao trener se najbolje osjećam iako sam svjestan je tu najveći pritisak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoćemo li u Brazil?

"Naravno da hoćemo", poručio je Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo