Štimac odbrusio starom 'prijatelju': 'Ne pušim te fore!'

'Presretan sam se vratio iz Međugorja. Sjajno je bilo tamo se pripremati, pazili su nas i mazili, a tako su nas i ispratili. Bio je to najbolji prijam reprezentacije u povijesti!

3.6.2013.
21:28
VOYO logo

Vatreni su se vratili s hercegovačke turneje i uoči petka i dolaska Škotske na Maksimir najavili nova tri boda u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Ali neće to biti lako bez obzira što Škoti stižu oslabljeni, otpao im je i kapetan, a Štimčev 'prijatelj' izbornik Gordon Strachan tvrdi da dolaze u petak u Maksimir kako bi se što manje osramotili...

"Ne pušim te fore!", odgovorio je Štimac i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica koja nas čeka jedna je od onih u kojoj smo sami sebi najveći protivnici. Tu je najveća odgovornost na meni jer ne smijem dopustiti da se igrači opuste, pritiskati moramo od početka do kraja i moram ispuniti cilj, a to je uvjerljiva pobjeda! Ta nam je utakmica idealna i zato što ćemo se 'očistiti' od žutih kartona pa će mi stožerni igrači Luka Modrić, Vedran Ćorluka i Dejan Lovren biti spremni za Srbiju i Belgiju".

U ponedjeljak je Štimac održao jedini otvoreni trening za javnost na Zagrebellu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je i logično jer kanim uvježbavati prekide na posljednja dva treninga, a bilo bi ipak zgodnije da moje ideje vidite na utakmici, nego da plan otkrijete prije".

Naši su, osim spomenutih izostanaka spremni. Nikica Jelavić zaliječio je ozljedu, u Zagreb su stigli Subašić, Strinić, Schildenfeld, Rakitić, Mandžukić i Kalinić, a Pletikosa stiže u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad će opet predvoditi kapetan Darijo Srna.

"Trebao mi je ovaj odmor od nekoliko dana. Iza mene je u Šahtaru naporna sezona. Muka se isplatila, uzeli smo i ukrajinsko prvenstvo i kup. S druge strane, žao mi je što nisam s dečkima bio na prvom dijelu priprema. Čuo sam da je bilo sjajno, a i našim je navijačima u Međugorju to puno značilo. Škotska? Ne igramo prvi put takvu utakmicu, znat ćemo mi to riješiti ...", rekao je Darijo Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo