Izbornik poručio: 'Pravimo od njih ulične heroje! Neće uspjeti!'

Makedonija je iza nas, Vatreni su se vratili s tri nova, izuzetno važna boda. Izbornik Štimac apsorbirao je pobjedu i polagano se okrenuo sljedećoj prepreci - Walesu.

13.10.2012.
17:51
VOYO logo

"Makedoniju sam zaboravio. Nema nikakve euforije u svlačionici, svjesni smo da će pobjeda iz Skopja imati kapitalno značenje tek ako pobijedimo Wales", istaknuo je izbornik Štimac.

Wales je pokazao koliko je opasan svladavši Škote s 2:1, a u velikom preokretu posebno se istaknuo Gareth Bale. No, Štico se ne boji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednako kao što smo se postavili u odnosu na Pandeva koji je internacionalna klasa, tako ćemo i s Baleom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sastavu Vatrenih sigurno neće biti Ognjena Vukojevića koji je protiv Makedonaca zaradio žuti karton zbog kojeg nema pravo nastupa u Osijeku.

"I bez Vukojevića imamo još uvijek 23 igrača u kadru, pokriveni smo na svim pozicijama i nema potrebe zvati nekoga pa da onda završi na tribinama", naglasio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štimac je za kraj još jednom poslao poruku huliganima:

"Huliganima dajemo previše važnosti i pravimo od njih ulične heroje, a oni su destruktivna mala masa koja želi sve nas zavarati. Ali neće uspjeti. Nama će pomoći naš pošteni odnos i rezultati", izjavio je za Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike