GLAS NARODA / Je li Ćorluka ispao neprofesionalan i nekorektan prema Livaji? Stigli rezultati velike ankete Net.hr-a, nacija je presudila

Image
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Stigli su rezultati ankete Net.hr-a

11.6.2022.
18:27
Davor Javorović/PIXSELL
VOYO logo

Prije dva dana u velikoj anketi Net.hr-a postavili smo vam pitanje: "Je li Vedran Ćorluka ispao neprofesionalan i nekorektan prema Marku Livaji?"

Image
VELIKA ANKETA NET.HR-A /

Je li Vedran Ćorluka ispao neprofesionalan i nekorektan prema Marku Livaji?

Image
VELIKA ANKETA NET.HR-A /

Je li Vedran Ćorluka ispao neprofesionalan i nekorektan prema Marku Livaji?

Sad smo dobili i rezultate. U anketi koja je započela 9. lipnja u 17.51, a završila 11. lipnja u 18.27, koja je imala dva odgovora (Ćorlukina izjava je legitimna, njegovo mišljenje stoji i Ćorluka to nije smio kazati), glasalo je 2924 čitatelja Net.hr-a. Bilo je tijesno s glasovima i na kraju su 54% čitatelja Net.hr-a glasalo je da Vedran Ćorluka to nije smio kazati to za Marka Livaju, kako je izjavom pogriješio, jer ipak je dio reprezentacije i takvo što unosi nemir u svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

Rezultati ankete Net.hr-a

Podsjetimo, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i današnji pomoćnik izbornika Zlatka Dalića, proslavljeni Vatreni Vedran Ćorluka komentirao je brojna pitanja vezana za hrvatsku reprezentaciju. Ćorluka, koji je tek nedavno postao pomoćni trener u reprezentaciji, rekao je kako ne misli da je Marko Livaja najveća zvijezda u HNL-u. To je kazao za Sportske novosti sljedećim riječima:

Izjava Vedrana Ćorluke

"Bit ću iskren, ja sam dinamovac i ne mislim da je Livaja najveća zvijezda. Bez obzira što je odličan igrač i reprezentativac, što je donio Hajduku novu dimenziju i kvalitetu. Možda je to u Dalmaciji, ali u Zagrebu sigurno nije. Za mene kao dinamovca zvijezde su Oršić, Livaković... Moja podrška uvijek ide njima. No, to ne znači da će zato biti pozvani u reprezentaciju. ", kazao je Vedran Ćorluka, čija je vruća izjava odjeknula u hrvatskom medijskom eteru. Svi portali valjda su je odmah prenijeli...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je što je Dinamo osvojio prvenstvo, nije mi drago što nije uzeo i Kup. Volio bih uvijek da Dinamo podiže pehare. No, super je što se Hrvatska liga diže. Ovakav Hajduk, kakao je sada, probudio je i u nama dinamovcima, kao što se vidjelo u Kranjčevićevoj, protiv Osijeka, u Šibeniku i na derbiju s Hajdukom u Maksimiru novu energiju. Dinamo je imao jako veliku podršku u želji da se osvoji titula. Samo je navijače trebalo probuditi. Iako mislim da bi to moralo biti u dinamovcima od prvog kola sljedećeg prvenstva. Ne bi ih trebao poticati neki drugi klub", zakucao je Vedran Ćorluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo