STIGAO JE ODGOVOR: / Bandić će ispuniti obećanje, Futsal Dinamo će dobiti dvojku Doma sportova

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midzor
2.3.2016.
19:26
PIXSELL, Slavko Midzor
VOYO logo

Klub koji na gotovo svakoj domaćoj utakmici prati veliki broj navijača i koji je apsolutni sportski hit u gradu Zagrebu nema pravi dom. Tužna je to stvarnost ovoga sportskog kolektiva koji je pravi primjer kako izgleda klub kojeg prati veliki broj pristalica i koji djeluje po načelu upravljanja "jedan član, jedan glas". Uz to, Futsal Dinamo je u prvoj sezoni postojanja došao iz druge u prvu ligu, a sadašnje treće mjesto na ljestvici mu jamči doigravanje.

Obećano, ali nije izvršeno

Godišnje se u klub učlani od 1500 do 2000 članova, a u Futsal Dinamu su ponosni jer imaju i drugu momčad, kao i juniorsku, kadetsku i U-15. Iz Futsal Dinama tvrde da su dobili obećanje kako će u proljetnom dijelu sezone moći igrati u dvorani II Doma sportova, ali od toga opet nije bilo ništa. Zato su zamolili Bandića da ih primi na sastanak kako bi mu pobliže objasnili s poteškoćama koje ugrožavaju funkcioniranje kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Luka Stanzl

"Kao i više puta u protekle dvije sezone, obećano nam je da će ovog proljeća većina utakmica našeg kluba biti igrane u dvorani II Doma sportova. Međutim, naišli smo na očito nepremostivi problem s nadležnim gradskim institucijama te Zagrebačkim nogometnim savezom pod vodstvom gospodina Vrbanovića i gospodina Šparaveca. Napominjemo kako smo jedan od rijetkih sportskih klubova koji termine plaća po punoj komercijalnoj cijeni. Konstantnim mijenjanjem dvorane i praznim obećanjima od Ustanove za upravljanje sportskim objektima, do sada postignuti uspjesi mogu biti ugroženi. Neki su drugi klubovi zbog maćehinskog odnosa institucija prema njima prisiljeni šutjeti da ne bi izgubili i ono malo što imaju, ali mi to ne moramo i sigurno nećemo. Ne želimo biti nikome na grbači, ali nećemo odustati od dvorane na koju imamo pravo i čiji najam želimo pošteno platiti”, dio je priopćenja Futsal Dinama.

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo