START ZA PAMĆENJE: / Novi Hrvat u španjolskoj Primeri debitirao s dva pogotka!

Image
Foto: Screenshot

U posljednjoj utakmici prvog kola španjolskog prvenstva nogometaši Las Palmasa su priredili iznenađenje, pobijedivši Valenciju na njenoj Mestalli s 4-2, a briljirao je naš Marko Livaja.

22.8.2016.
23:56
Screenshot
VOYO logo

Santi Mina je već u šestoj minuti donio prednost Valenciji, ali samo deset minuta kasnije izjednačenje Las Palmasu je osigurao hrvatski napadač Marko Livaja. S desne je strane nabacio Michel, a 23-godišnji Livaja je odlično reagirao i glavom smjestio loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja poluvremena pala su još tri gola. Gosti su poveli u 24. minuti kada je Jonathan Viera bio precizan s bijele točke, a sedam minuta kasnije je prednost povećao Kevin-Prince Boateng koji je ljetos stigao iz Milana. Valencija je smanjila zaostatak u 34. minuti drugim pogotkom Mine. Rezultat se nije mijenjao do 88. minute kada je Livaja s desne strane izbio pred domaćeg golmana Ryana i mirno ga svladao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Livaja je ovo ljeto došao u Las Palmas iz ruskog Rubina. Prošlu je sezonu proveo na posudbi u talijanskom Empoliju gdje mu nije išlo najbolje, pa je novi početak odlučio potražiti u španjolskoj Primeri. Ako se po jutru dan poznaje, mogao bi to biti odličan potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo