STARLETE IM POMUTILE MOZAK: 'Cijelu se noc krevetaju, a sutradan bi igrali'

Vec mjesecima se u srpskoj javnosti traze razlozi losih igara tamosnje nogometne reprezentacije koja u aktualnim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo ima samo jedan bod iz cetiri utakmice i daleko je od plasmana u Francusku. Cini se da su sada napokon otkriveni krivci za takvo stanje.

Nekadasnji izbornik tadasnje SR Jugoslavije Milan Zivadinovic (70), covjek koji je tijekom igracke karijere nosio i dres Rijeke, tvrdi da su za sve krive starlete koje se motaju oko reprezentativaca. Najnoviji tracevi po srpskim medijima govore da je stanovita Natasa Savija, sudionica tamosnjeg reality-showa, kriva za razvod Zorana Tosica, a navodno je bila u vezi i s Ademom Ljajicem. Tu su i mnoge druge ‘posvuduse’ koje su se posljednjih godina povezivale sa srpskim nogometasima, pa Zivadinoviceva procjena zapravo i ne cudi.

“Starlete su krive sto su nam rezultati losi. Pomutile su im mozak. Ne mogu se cijelu noc ‘krevetati’, a sutradan igrati”, rekao je za Informer Zivadinovic koji je vodio SR Jugoslaviju od 1998. do 1999. godine.

“Te dame ostaju skoro cijelu noc u karanteni. Pa, kakva je to karantena?! Kako da igraci pokazu rezultate kada se prije utakmice svadaju sa zenom, a na poluvremenu s ljubavnicom”, upitao je Zivadinovic.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr