SRPSKI MEDIJI OPTUŽUJU RAMOSA ZA PROVOKACIJU PRILIKOM PROSLAVE GOLA: / Evo što se stvarno dogodilo

Image
Foto: Screenshot

Težak poraz hrvatske u susjedstvu pao u sjenu navodno kontroverzne proslave pogotka

12.9.2018.
9:57
Screenshot
VOYO logo

HRVATSKA nogometna reprezentacija otvorila je natjecanje u Ligi nacija debaklom u Elcheu izgubivši od Španjolske 0:6 što je najteži poraz Hrvatske u povijesti.

Golove za španjolsku vrstu zabili su Saul Niguez (24), Marco Asensio (33), Lovre Kalinić (35-ag), Rodrigo (49), Sergio Ramos (57) i Isco (70). Posebno je bio raspoložen Asensio koji je nam je zabio dva gola, jer je Kalinić zatresao svoju mrežu nakon njegovog udarca, te upisao i dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U susjedstvu su se odmah nakon utakmice podigle tenzije, a sve zbog načina na koji je Sergio Ramos proslavio svoj pogodak. Srpski mediji odmah su reagirali i optužili Ramosa za provokaciju jer je, prema njihovom mišljenju, pogodak proslavio tako što je napravio znak orla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napravio leptira

Podsjetimo, na utakmici Švicarske i Srbije na Mundijalu koja je zavšila pobjedom Švicarske od 2-1 dogodila su se dva kontroverzna slavlja pogodaka. Naime, Granit Xhaka, koji je porijeklom Kosovar, slavio je pogodak za izjednačenje mimikrijom albanskog orla, u očitoj provokaciji prema Srbiji.

Da stvar za Srbiju bude još gora, u 90. minuti za potpuni preokret zabio je i Xherdan Shaqiri. On je također prekrižio ruke u znaku albanskog orla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švicarski Kosovari su priznali da su napravili znak orla, simbol Velike Albanije, kako bi provocirali Srbe, ali Ramosova priča je drugačija. Njegov cilje nije bio provocirati Srbe, on je zapravo napravio znak leptira kao što nerijetko radi kad slavi golove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo