Srna se pomirio s Messijem i uzeo mu dres!

Darijo Srna neće debakl Šahtara na Camp Nou pamtiti samo po pet primljenih golova.

7.4.2011.
12:30
VOYO logo

Malo tko je očekivao da će prvi susret četvrtfinala Lige prvaka između Barcelone i Šahtara na Camp Nou završiti s ogromnih 5:1 za domaćina. 'Petarda' se Srni i društvu dogodila i protiv Arsenala u grupnoj fazi natjecanja, ali sigurno da im je ovaj poraz teže pao.

"Postoje neke sličnosti u ta dva poraza, ali mislim da smo igrali bolje nego protiv Arsenala. A i te dvije momčadi protiv su prilično drugačije. Nismo zaslužili takav debakl. Prije utakmice sam govorio da je Barcelona najbolja momčad u povijesti i to su sad potvrdili", izjavio je Darijo Srna nakon utakmice te dodao kako njegovoj momčadi predstoji gotovo nemoguća misija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/ee42e88e5d61e7cb351ae3d20c906a0f

"Šteta je da smo tako prošli s obzirom koliko smo jaki, ali još uvijek nas čeka uzvrat. Sabrat ćemo misli, pokazati karakter i pokušati pobijediti Barcelonu na Donbass Areni. Bit će to jako težak zadatak", rekao je kapetan Šahtara i zaključio da će Barcelona ove sezone osvojiti Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na lakoću igranja i zabijanja, svi očekuju upravo to. Barça je te večeri imala čak pet različitih strijelaca. Zabijali su Iniesta, Alves, Pique, Keita i Xavija, dok su na drugoj strani sjajne prilike promašili Luiz Adriano i Willian.

Šahtar je imao i vratnicu, ali sve je to premalo za nadmoćne Katalonce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Griješili smo kao mala djeca. Nije nas Barcelona pobijedila nego smo mi sami sebe pobijedili. No, ne vidim momčad koja ih može zaustaviti ove sezone. Nadam se da ćemo u uzvratu pred 50.000 naših navijača biti malo bolji", rekao je Šahtarov trener Mircea Lucescu.

Eduardo je od Lucescua dobio mrvice, tek sedam minuta, a Srna se borio, izgarao, pokušavao, zatvarao rupe u obrani. No, s druge strane bila je Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj na Camp Nou ostat će mu u velikom sjećanju, a posebno mjesto u njegovoj kolekciji imat će dres Lea Messija. Zanimljivo, Darijo je već na poluvremenu zamijenio dres s Argentincem i tako izgladio sukob iz Superkupa 2009. godine kada mu se Argentinac unio u lice i odgurnuo ga.

specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104060122006 arti-201104051007006 arti-201104060254006

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo