Sretni dobitnik adidas Speedcell uređaja je...

Adidasova miCoach škola brzine preselila se u Zagreb.

12.3.2012.
11:46
VOYO logo

Među mladim natjecateljima, najbržim igračem proglašen je Marko Kolar iz GNK Dinamo (maks. brzina 28,6 km/h). Kao nagradu osvojio je adidasovu opremu, a f50 miCoach ambasador Ivan Tomečak postao je njegov osobni mentor.

Brzina i okretnost 33 mladih nogometaša Dinama, Zagreba, Lokomotive, Mladosti Buzin i Maksimira mjerila se adidasovom miCoach tehnologijom, koja putem mobilnog Speedcell uređaja i nogometne aplikacije povezuje stvarni sport s virtualnim svijetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Speedcell uređaj stavlja se u utor najbrže adidasove kopačke adizero f50 - prve "kopačke s mozgom", koja tijekom treninga i utakmica bilježi kretanje igrača. Speedcell bilježi pokrete u rasponu kretanja od 360 stupnjeva - mjeri trenutnu brzinu, prosječnu brzinu, maksimalnu brzinu, broj sprinteva, pretrčanu udaljenost pri normalnom i visokom intenzitetu te broj koraka u sekundi i u minuti. Memorija pohranjuje mjerenja u trajanju do 7 sati, a zatim bežično prenosi podatke na iPhone, iPad, iPod Touch, PC ili MAC računalo, gdje se koriste za kreiranje treninga, uspoređivanje s drugim igračima te kreiranje vlastitog avatara u online nogometnoj igri.

MiCoach Speedcell uređaj mogu koristiti i igrači koji nose druge modele kopački i tenisica, jer se Speedcell uređaj može kupiti odvojeno i pričvrstiti s vanjske strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za više informacije posjetite http://www.f50micoach.com.hr

Adidas Speedcell uređaj u zadnjem krugu nagradne igre osvojio je Zvonimir Gregić iz Čepina. Čestitamo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo