ORLOVI U PROBLEMIMA / Srbija u šoku, ruše se snovi o rezultatu na SP: Bez dva najbolja napadača ide na Brazil

Image

Srpski napad na papiru izgleda zastrašujući, a glavni likovi u njemu su Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović i 'desetka' Ajaxa Dušan Tadić no po svemu sudeći na dvojicu od njih neće moći računati

10.11.2022.
22:43
VOYO logo

Vatreni su već dulje vrijeme etablirana nogometna sila koja je u samo trideset godina u svoje vitrine smjestila svjetsko srebro i broncu. S druge strane u istom periodu naši istočni susjedi, Srbi, su imali nekoliko vrlo talentiranih generacija no redovito su se raspadali na velikim natjecanjima ili po njih još gore – na njih se nisu ni plasirali.

Image
KOJI SU VAM BOLJI? /

Evo kako izgledaju Vatreni u PES-u i FIFA-i: Od onih pogođenih u detalj do neprepoznatljivih

Image
KOJI SU VAM BOLJI? /

Evo kako izgledaju Vatreni u PES-u i FIFA-i: Od onih pogođenih u detalj do neprepoznatljivih

Zavidan napadački arsenal

U posljednje dvije godine, otkad je nacionalnu selekciju preuzeo legendarni Dragan Piksi Stojković 'Orlovi' su poletjeli. U prvom redu Stojković je u ruke dobio nekoliko izuzetno potentnih i ubojitih napadača koji su svoj maksimum dali upravo pod njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski napad na papiru izgleda zastrašujući, a glavni likovi u njemu su Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović i 'desetka' Ajaxa Dušan Tadić. Ovaj ubojiti trojac zadavao je noćne more svim reprezentacijama koje su im stale na put, a vjerojatno bi tako bilo i na Svjetskom prvenstvu no srpski mediji su u četvrtak objavili vijest koja je šokirala naciju.

Naime, Politika tvrdi kako Srbija neće moći računati ni na Mitrovića ni na Vlahovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ofenziva ozlijeđena

Desetak dana prije Svjetskog prvenstva Mitrović je još na štakama zbog ozljede koju vuče od kraja rujna kada je protiv Švedske zadobio naizgled lakšu ozljedu. Pregled je pokazao kako su mu u stopalu pukle čak dvije kosti. Stojković se nada da će ga imati na raspolaganju protiv Kameruna i Švicarske.

Ni drugi napadač Srbije, po svemu sudeći, neće igrati protiv Brazila. Dušan Vlahović ima problema s hvatištem tetive koja je istegnuta. Vlahović jest u trenažnom procesu no ne trenira s momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo