SRBIJA GORI NAKON ODLASKA ČOVJEKA KOJI JE ORLOVE ODVEO NA SP: / 'Kakav Robi i Weiss, sve su to srpska posla. Mafija će uzeti novac'

Image
Foto: AFP

Odlazak Slavoljuba Muslina s mjesta izbornika srpske nogometne reprezentacije odjeknuo je u Srbiji, ali i čitavoj regiji.

31.10.2017.
10:40
AFP
VOYO logo

Jer, nikom nije jasno kako se Savez mogao odreći čovjeka koji je orlove, nakon osam godina posta, odveo na Mundijal. I to s prvog mjesta u skupini... Kako bilo, srpski tabloid Kurir javlja kako dio nogometnih fanova u Srbiji hvali Muslina, ali kako i ima onih koji smatraju kako igra orlova, pod njegovim vodstvom, ipak nije bila zadovoljavajuća, unatoč plasmanu na SP. Očito su do takvog mišljenja došli nakon lošije partije u posljednje dvije kvalifikacijske utakmice protiv Austrije i Gruzije.

OTKRIVEN PRAVI RAZLOG ZAŠTO JE POTJERAN MUSLIN: Srbija u šoku zbog otkaza čovjeku koji ih je odveo na SP

No, puno je onih koji smatraju kako je sva krivica na FSS-u... Kurir u svojem tekstu donosi i neke od najzanimljivijih komentara čitatelja spomenutog portala, pa je tako jedan navijač istaknuo "kako je Muslin otišao, iako je u kvalifikacijama predvodio Srbiju na 10 utakmica i ostvario šest pobjeda, tri remija i jedan poraz sa gol-razlikom 20-10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sa osvojenih 70% bodova u natjecateljskim susretima Muslin je, brojčano gledajući, najuspješniji izbornik u povijesti Srbije. Sa dva postignuta gola po meču, njegova selekcija je najefikasnija u povijesti Srbije", istaknuo je navijač po imenu Johan Cruiff:

"Toliko o tome. Pa se spominju imena Weissa i Robija, trenera koji su bili zadnji ili predzadnji u svojim grupama", napisao je, između ostalog, Johan Cruiff. Kurir ističe kako su se društvene mreže usijale zbog odlaska Muslina s izborničke klupe Srbije. Ima i onih koji smatraju kako je igra bila loša i kako novi izbornik "možda bude pun pogodak, a možda promašaj". Nogometni zaljubljenik po imenu Mikac napisao je kako u Srbiji "na svim nivoima kolo vode amateri, nestručni ljudi i mafijaši".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A jedan fan pod "nickom" Beli samo je kratko dodao:

"Srpska posla. Najbolje da se nisu niti plasirali na Mundijal. Samo će nogometna mafija pokupiti novac".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo