Srbi šokirali vlastite navijače na dan velike utakmice

Unatoč zabrani u Beograd su stigli i hrvatski navijači, koji na Marakani nisu poželjni, a neće ni ući na stadion ako ih otkrije policija.

6.9.2013.
10:03
VOYO logo

Prema tvrdnjama Sportskih novosti, hrvatskih navijača je u Beogradu bilo još u četvrtak, a navodno će pristizati i tijekom petka.

I na društvenim mrežama se mogu naći fotografije hrvatskih navijača koji su objavili dokaz da imaju ulaznice za utakmicu na Marakani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I naš novinar se uvjerio da prelazak granice nije bio nikakav problem.

"Idete li na utakmicu?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo." I začudo, granični policajac Republike Srbije vratio je društvu putovnice i signalizirao pokret. Nije niti pitao jesu li novinari ili navijači, samo je dodao:

"Kreni!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska reprezentacija se nalazi u hotelu Hyatt pod velikom sigurnosnom opsadom, a popodne je prošetala po Beogradu, naravno, uz budno oko 'plavaca'.

Telegraf javlja da su srpski navijači, koji su na dan utakmice krenuli po ulaznice, ostali u šoku jer su blagajne na Marakani bile zatvorene pa su morali po njih na stadion Partizana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reporteri tog lista tvrde da prodaja ulaznica ne ide bajno te da Vatrene na Marakani najvjerojatnije neće dočekati pun stadion.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo