SRBI SE RASPISALI HRVATU, USPOREDILI GA SA SVOJIM PROPALIM TALENTOM: / 'Srpski menadžer posredovao je u njegovom transferu'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Nakon svega navedenog što je prošao u karijeri, tek su mu 24 godine i pred njim je jako puno vremena u kojem može pronaći novi klub

15.10.2020.
9:02
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Nekad veliki talent hrvatskog nogometa ne proživljava svoje najbolje dane. AC Milan se oprostio od njega na ne baš lijep način i trenutno je slobodan igrač.

Pojavila se informacija da Haliović pregovara s talijanskim trećeligašem Arezzom, što bi definitivno bio korak unazad u njegovoj karijeri, no ta je informacija neprovjerena i još uvijek na razini običnog trača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski list Kurir na svom portalu danas je izbacio tekst o Haliloviću kojeg je usporedio s jednim svojim talentom koji nije ostvario puni potencijal - Filipom Jankovićem.

"Da nismo usamljen primker u regiji potvrđuje i Alen Halilović (24), momak od kojeg su Hrvati očekivali da zamjeni Luku Modrića. Ma, što da zamjeni, da bude bolji od njega. Kada je 2014. godine iz zagrebačkog Dinama prelazio u Barcelonu, u transferu u kojem je posredovao srpski menadžer Zoran Stojadinović za pet milijuna eura, zagrebački mediji su išli toliko daleko da su ga usporedili sa Leom Messijem. Srpski nisu toliko pretjerivali kada je Filip Janković bio u pitanju, mada je diskutabilno koliko je on podsjećao na umjetnika u kopačkama kakav je bio Robert Prosinečki sa kojim su ga usporedili. Osim plave duže kose, naravno", stoji u tekstu Kurira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

POZNATI MAGAZIN PREPORUČIO ENGLEZIMA DVOJICU HRVATA: ‘On je stroj, svima bi zadao glavobolje’

Image
POZNATI MAGAZIN PREPORUČIO ENGLEZIMA DVOJICU HRVATA: /

'On je stroj, svima bi zadao glavobolje'

Image
POZNATI MAGAZIN PREPORUČIO ENGLEZIMA DVOJICU HRVATA: /

'On je stroj, svima bi zadao glavobolje'

Hrvatski rekorder

Halilović je stigao u Milano 2018. iz HSV-a, međutim nije se uspio dokazati na San Siru pa je veći dio vremena proveo na posudbama u Standardu i Heereneveenu. Za “Rossonere” je upisao samo tri službena nastupa. Do sada je promijenio već osam klubova, a igrao je i za Dinamo, Barcelonu, Sporting Gijon i Las Palmas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilović se upisao i u povijest hrvatske nogometne reprezentacije kao najmlađi debitant. Igor Štimac zvao ga je u reprezentaciju, a priliku mu je dao u prijateljskoj utakmici protiv Portugala koja je završila rezultatom 1:0 za Portugalce. Utakmica se igrala 10. lipnja 2013. godine, a Halilović je tada srušio rekord kao uvjerljivo najmlađi debitant u povijesti naše reprezentacije sa 16 godina, 11 mjeseci i 23 dana.

Također, u dresu Dinama postao je drugi najmlađi igrač koji je izašao na teren u Ligi prvaka. Halilović je za Dinamo protiv PSG-a zaigrao sa 16 godina, četiri mjeseca i 6 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon svega navedenog što je prošao u karijeri, tek su mu 24 godine i pred njim je jako puno vremena u kojem može pronaći novi klub.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo