NISU NAJBOLJE UPUĆENI / Srbi oduševljeni potezom Hrvatice: 'Zanosna predsjednica riješila je kaos s bijesnim navijačima'

Image
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

'Lijepa Iva riješila kaos s bijesnim navijačima: Svi problemi nestali kad je pred njih stala zanosna predsjednica', stoji u naslovu srpskog Kurira

30.11.2023.
14:47
Sime Zelic/PIXSELL
VOYO logo

Približno 15 članova navijače skupine Tornado prekinulo je trening HNK Zadra prije nekoliko tjedana, prema pisanju brojnih zadarskih medija. Osim neslaganja s upravom, navijači su, kako piše zadarski.hr, prosvjedovali zbog slavlja igrača nakon pobjede protiv Omiša uz pjesme Mile Kitića.

Image
TALENT OSTAJE NA POLJUDU /

Hajdukovac potpisao novi ugovor i odmah u izjavi provocirao navijače Dinama

Image
TALENT OSTAJE NA POLJUDU /

Hajdukovac potpisao novi ugovor i odmah u izjavi provocirao navijače Dinama

Srpski Kurir se prisjetio nereda i bio oduševljen sada već bivšom predsjednicom kluba, Ivom Bokanović, koja je nakon posjeta navijača opovrgnula medijima da je pozvala policiju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ni u jednom trenutku nitko iz Zadra nije pozvao policiju zbog Tornada. To smo iznijeli i na okupljanju, što su shvatili i navijači jer je do njihova dolaska pola grada pričalo o tome da će doći na trening, a stigli su i fotografi. Tako da izričito opovrgavamo bilo kakvu povezanost s pozivom policiji zbog njihovog dolaska i ako znaju svi, normalno je da je vijest došla i do policije, ali nikako to nije bilo od strane kluba”, rekla je Bokanović i nastavila:

Image
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

“Pred navijače smo prvo izašli Krševan Santini i ja, raspravili smo spornu situaciju, a niti u jednom trenutku tema razgovora nije bila preoblikovanje kluba i nečije nezadovoljstvo novim vlasnicima. Nakon toga smo zajedno s navijačima otišli na teren kako bismo razgovarali s igračima. Razgovor između igrača i navijača protekao je u miroljubivom tonu, a predstavnik navijača prvo je izrazio nezadovoljstvo zbog te pjesme. Uime igrača javio se kapetan Domagoj Muić i iznio je zajednički stav. Nakon toga su se igrači i navijači rastali pljeskom, a navijače smo pozvali da podrže momke na sljedećoj domaćoj utakmici protiv Vodica. Izmišljanje i izvrtanje činjenica dijela javnosti već postaje smiješno.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Bokanović je napustila Zadar kako bi svoje mjesto u upravi prepustila predstavniku novih ulagača, Krešimiru Horvatu.

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj započeo je 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo