Srbi objavili video koji je dodatno razbjesnio Engleze!

Nogometni savez Srbije objavio je video s utakmice protiv Engleske pod nazivom Kome laže Danny Rose?

19.10.2012.
7:17
VOYO logo

Nastavlja se skandal koji je započeo u utorak navečer u Kruševcu na kvalifikacijskoj utakmici U-21 reprezentacija Srbije i Engleske za plasman na Europsko prvenstvo.

Podsjetimo, gosti su domaćine prijavili UEFA-i zbog rasističkog vrijeđanja tamnoputih igrača Gordog Albiona te fizičkog napada na kraju dvoboja, a Nogometni savez Srbije izdao je priopćenje u kojem je demantirao optužbe članova engleske delegacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj je nemili događaj izazvao velike polemike u javnosti, a s Otoka su stigle poruke da Srbe treba izbaciti iz svih natjecanja, pa i kvalifikacija za SP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tolika mržnja od strane domaćina me silno razljutila i samo sam osjećao gnjev. Dva kamena su me udarila tijekom utakmice, dok sam bio kraj aut-linije. Majmunsko hukanje je trajalo cijelu utakmicu. A nakon što je ogled završio, svi srpski igrači su nas počeli udarati. Sjećam se dva udarca. Ali, ponavljam, sjećam se, jer lako je moguće da sam ih dobio i više", izjavio je nakon utakmice Danny Rose, no Srpski nogometni savez je dolio ulje na vatru jer je na YouTubeu objavio video s utakmice pod nazivom Kome laže Danny Rose?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj je video dodatno razbjesnio Engleze jer tvrde da su izrezani sporni trenuci utakmice.

UEFA je pokrenula istragu, ali i beogradska policija jer je srpski premijer Ivica Dačić to zatražio izjavivši da svi koji su sudjelovali u incidentu moraju biti identificirani i ispitani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Otoka se oglasio ministar sporta Hugh Robertson, koji je poslao pismo predsjedniku UEFA-e Michelu Platiniju te od njega zatražio najoštrije sankcije za Srbiju.

Disciplinska komisija će se ovim problemom pozabaviti 22. studenoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo