Srbi iznenađeni potezom bivšeg Vatrenog: 'Ovo nismo očekivali'

Bivši pomoćnik Slavenu Biliću na klupiVatrenih Robert Prosinečki tužio je Crvenu Zvezdu zbog dugovanja od oko 130 tisuća eura sa uračunatim kamatama.

14.1.2015.
9:09
VOYO logo

Čini se da je pukla ljubav između Roberta Prosinečkog i Crvene Zvezde. Legendarni Žuti je u više navrata u medijima izjavljivao svoju veliku ljubav prema aktualnom prvaku Srbije, koja je sad završila zbog, čega drugoga nego - novaca. Točnije, zbog dugovanja Zvezde Prosinečkom oko 130 tisuća eura s uračunatim kamatama. Bivši Vatreni je, stoga, tužio klub FIFA-i i sada beogradskoj momčadi možda i slijede sankcije. U Crvenoj Zvezdi su iznenađeni potezom Prosinečkog.

"U situaciji kada čitava nogometna Europa zna da smo u teškoj situaciji, najmanje smo očekivali od velikih zvezdaša da nam otežavaju situaciju. A, Prosinečki baš nije morao da nam stavlja dodatni teret oko vrata“, rekao je Tončev za beogradske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Tončev je demantirao kako je Crvena Zvezda u teškoj situaciji zbog tužbe izbornika Azerbajdžana, te da će njegova tužba rezultirati sankcijama FIFA-e.

"Naš ukupan dug prema sportskom sektoru je 11,8 milijuna eura, samo je pitanje kada će i kojim tempom naši dužnici biti isplaćeni. Još nismo ni dobili odluku FIFA -e po tužbi Prosinečkog pa ne mogu odgovoriti do kad bismo morali platiti dugovanja bivšem treneru”, izjavio je Tončev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zvezdi su, navodno, svi usredotočeni samo na riješavanje financijskih problema.

//www.youtube.com/embed/HuYpBPCD3xI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ubijamo se od posla, jurimo za novcima kako bi smo riješili goruće probleme i osigurali UEFA licencu. Svaka nam je pomoć dragocijena, ne osporavamo ničiji dug, ali jednostavno molimo za strpljenje. Situacija je teška, neizvjesna, ali vjerujemo da ćemo uspijeti riješiti problem po problem", objašnjava Tončev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo