SRBI I BOSANCI SE RASPISALI O DINAMU, JEDAN IGRAČ IH JE POSEBNO IZNENADIO: / 'Jasno je zašto Europa luduje za njim'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamova utakmica bila je dosta praćena i u regiji

23.10.2019.
8:19
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama u utorak su u 3. kolu skupine C Lige prvaka u gostima kod ukrajinskog Šahtara odigrali 2-2 (1-1), s tim da je u 89. minuti Olmo pogodio vratnicu. Pogotke za Dinamo zabili su Dani Olmo (25) i Mislav Oršić (60-pen), dok su za Šahtar pogodili Jevhen Konopljanka (16) i Brazilac Dodo (75). Dinamo je stigao na korak od pozicija koje vode u nokaut fazu, ako ništa, barem Europa lige, a može se već govoriti i o plasmanu u završnicu Lige prvaka. Do kraja natjecanja po skupinama Dinamo mora odigrati kod kuće sa Šahtarom i Cityem te između s Atalantom u gostima.

Stoga je Dinamova utakmica bila je dosta praćena i u regiji, odnosno u BiH, Srbiji i Sloveniji. Svi veći internetski portali izvijestili su s Dinamovom bodu protiv Šahtara, a nije im promaklo niti to da je Dani Olmo ponovo bio ponajbolji igrač na utakmici i dakako strijelac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ISPLIVAO DETALJ KOJI PUNO TOGA GOVORI O BJELIČINOM ATOMSKOM DINAMU: /

Mnogi ovo nisu primijetili, a Šahtar na to nije imao odgovor

Image
ISPLIVAO DETALJ KOJI PUNO TOGA GOVORI O BJELIČINOM ATOMSKOM DINAMU: /

Mnogi ovo nisu primijetili, a Šahtar na to nije imao odgovor

Image

22.10.2019., OSK Metalist Stadion, Harkiv, Ukrajina - UEFA Liga prvaka, skupina C, 3. kolo, FC Shakhtar Donetsk - GNK Dinamo. Dani Olmo Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Oduševio ih Olmo

Baš se o Olmu raspisao Dnevni avaz i čak je u naslov stavio sljedeće: "Pogledajte zašto pola Europe luduje za Danijem Olmom".

"Najbolji i najskuplji Dinamov eksponat, fantastični Španac Dani Olmo, zabio je nakon što je novi Mislav Oršić fantastično prošao po desnoj strani terena i još ljepše centrirao za Olma koji se, pritom, probio iz drugog plana i u naletu probio mrežu Pjatova. Golom je pokazao Olmo zašto su u ljetnom prijelaznom roku brojni klubovi bili zainteresirani za njega, odnosno zašto pola nogometne Europe “luduje” za mladim Španjolcem", piše to Avaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SportSport pak drugačije izvještava, očito imajući veća očekivanja od Dinama. "Dinamo je prokockao pobjedu u Ukrajini", piše to BiH portal SportSport.

Image

22.10.2019., OSK Metalist Stadion, Harkiv, Ukrajina - UEFA Liga prvaka, skupina C, 3. kolo, FC Shakhtar Donetsk - GNK Dinamo. Dani Olmo, Yevhen Konoplyanka Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Srpski Kurir kaže kako je "u Grupi D u susretu između Šahtara i Dinama viđen je zanimljiv duel, ali na kraju nije bilo pobjednika", dok Blic piše da je Dinamo ispustio senzaciju: "Dinamo ispustio senzaciju! Zagrepčani zamalo dobili i Šahtar u Ligi prvaka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo dao dva gola, pogodio dvije stative i osvojio veliki bod u Ukrajini", naglašava crnogorski portal Vijesti, dok je slovenski RTV napisao sljedeće: "Šahtar i Dinamo podijelili su bodove u Harkivu rezultatom 2:2, obje momčadi sada imaju četiri boda".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo