SRAMOTNA IZJAVA JEDNOG OD NAJVEĆIH HAJDUKOVIH PROMAŠAJA IKAD: / Ovako je nevidljiv napadač komentirao Steauu

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

'U prvom poluvremenu su imali samo jednu nekakvu šansu, a mi smo čekali na kontre. Ma nisu oni ništa'

17.8.2018.
8:14
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Mirko Ivanovski, 28-godišnji makedonski napadač, otkako je ovog ljeta došao u Hajduk iz Slaven Belupa, jednostavno je prestao zabijati golove. Ma, možemo slobodno napisati da je i prestao igrati nogomet. Ivanovski je u sedam susreta ove sezone u prvih 11 igrao je na njih šest i u svih 6 je zamijenjen. Hajduk je mislio kako je njegovim dovođenjem osigurao centarfora koji će zabiti 15-18 golova, poput Marka Futacsa lani. No, dobio je - ćorak!

POGLEDAJTE NESHVATLJIV GAF HAJDUKOVOG TRAGIČARA: ‘Bio sam po sredini gola gdje sam i trebao biti’

Ivanovski se još nije upisao u strijelce, a njegov gol sinoć u Bukureštu na uzvratu trećeg pretkola Europa Lige kod Steaue, gdje je očajni domaćin pobijedio s 2-1 još goreg Hajduka i nakon 0-0 u prvoj utakmici izbacio splitski klub iz natjecanja, bio je prijeko potreban. No, od njega - ništa!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, ali trener BijelihKopić, kad je Ivanovskog ostavio na klupi na uzvratu drugog pretkola EL-a kod Slavije, na toj utakmici Hajduk je pobijedio (3-2) i postigao daleko najviše golova na jednoj utakmici ove sezone...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STEAUA – HAJDUK 2-1: Drama u Bukureštu – Gnohere slomio srca

Da, radi se o igraču koji je očito, prema prikazanom, promašaj za Hajduk, jedan od najvećih ikad. No, ono što je sinoć odjeknulo više od njegove nevidljive partije je sramotna izjava. Ivanovski je na novinarsku konstataciju da Steaua uopće nije bila bolja, kazao sljedeće:

"Ma nisu oni ništa. U prvom poluvremenu su imali samo jednu nekakvu šansu, a mi smo čekali na kontre. Dogodio se taj jedanaesterac, kažu mi da je bio, a onda i taj nesretni gol na kraju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivanovski je, nadalje, dodao:

"U prvom poluvremenu igrali smo taktički dosta dobro, Steaua nije bolja od nas i zbog toga nam je još više žao. Dobro smo parirali, držali smo ih, ali presudio je taj nesretni gol u zadnjoj sekundi. Šteta, bili smo jako motivirani, atmosfera prije utakmice je bila izuzetno dobra. Bili smo puni volje i želje, što smo i pokazali", rekao je Ivanovski, prenosi Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo