SRAMOTA U 2. HNL: / Igrači sjeli na travu, pobjednici se ispričavali poraženima, a pala i prijetnja sucima 'doći ću vam glave'

Image
Foto: PIXSELL

Ružne scene na utakmici Hrvatski dragovoljac - Solin

20.4.2018.
23:39
PIXSELL
VOYO logo

Utakmicu 28. kola Druge HNL odigrale su tijekom petka momčadi Hrvatskog dragovoljca i Solina. Slavio je domaćin 1-0 iz jedanaesterca sviranog u 25. minuti, a kraj utakmice obilježile su ružne scene.

Sve je okončano, prenosi 24sata.hr, prijetnjama fizioterapeuta gostujuće momčadi koji je sucima utakmice poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odvratna prijetnja

"Doći ćete vi u Solin, doći ću vam glave. Od sada ste i vi na spisku."

U ogledu u kojem je objema momčadima važan svaki bod u kontekstu borbe za ostanak u ligi posljednji trenuci susreta prolazili su tako da su igrači Solina sjedili na travi, a nakon samog susreta neki i poručili da u ovakvoj sramoti nikad nisu sudjelovali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki naš prekršaj bio je žuti, do 20. minute dobili smo ih pet. Dobili smo gol iz nepostojećeg penala, a nama dva čista nisu suđena. Pred kraj utakmice nam je pukao film, sjeli smo pored klupe i nismo htjeli završiti utakmicu. No kako je bila sudačka nadoknada, sudac je jednostavno odsvirao kraj. Žalosno je da se ovako rješava pitanje opstanka u ligi, ali što drugo reći nego - hrvatski nogomet", riječi su igrača Solina Ivana Mastelića koji je rekao i ovo:

"Ovakvu lakrdiju nikad nisam vidio. Moj je subjektivan dojam jedno, ali kad vam protivnički igrači kažu da ih je sram za koji klub igraju i što se radi u njihovu korist, onda vam je sve jasno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo