SRAMOTNO SUĐENJE U DERBIJU VILLAREALA I BARCE! Žalimo se na suđenje u HNL-u: / Pogledajte onda ovo

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Španjolski sudac Ignacio Iglesias u nedjelju navečer nije se proslavio svojim suđenjem u susretu 17. kola Primere između Villareala i Barcelone (1-1) koji je odigran na Estadio El Madrigal.

9.1.2017.
9:35
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, spomenuti glavni sudac ovog dvoboja obje je momčadi zakinuo za čiste jedanaesterce. Prva je oštećena bila Barcelona. Igrala se 72. minuta kad je Neymar prošao s lijeve strane i odigrao povratno prema rubu kaznenog prostora, a drugi najbolji veznjak lige (iza Luke Modrića) u 2016. godine Bruno Soriano namjerno je, ležeći na travnjaku, rukom obranio Messijev udarac. Ignacio Iglesias samo je pokazao na korner. Pique, Suarez i društvo protestirali su, ali bez uspjeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri minuta kasnije domaći su tražili penal. Sansone je šutirao na drugoj strani, a lopta je u ruku pogodila Mascherana, ali Iglesias je i ovo pustio. Na društvenim mrežama osvanuli su negaitvni komentari na račun suđenja Iglesiasa.

"Kako je*ote nije sviran kazneni udarac za Barcelonu i crveni karton za igrača Villareala. Ovo je bio apsolutno bio rukomet".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Niti Barceloni niti Villarealu nije sviran kazneni udarac. Obje momčadi jednako su opljačkane".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Barcelona i Villareal su opljačkani u ovom dvoboju za penale".

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo