IZNENADNI TRANSFER / Sprema se novi povratak Specijalnog? Velikan traži novog trenera s kojim će loviti Ligu prvaka, a tko je bolji od njega

Image
Foto: Profimedia

PSG je u potrazi za novim trenerom, a tu bi ulogu mogao preuzeti jedan od najboljih trenera u posljednjih 20 godina

4.6.2022.
18:26
Profimedia
VOYO logo

Danas je u medijima izašla spektakularna vijest. The Special One, legendarni Jose Mourinho, isplivao je kao jedan od glavnih kandidata za preuzimanje klupe Paris Saint-Germaina.

Image
IMPRESIVAN NIZ /

Najbolja tenisačica svijeta uvjerljivo osvojila svoj drugi Roland Garros: 18-godišnjakinja nije imala šanse

Image
IMPRESIVAN NIZ /

Najbolja tenisačica svijeta uvjerljivo osvojila svoj drugi Roland Garros: 18-godišnjakinja nije imala šanse

Vijest donose ugledni Telegraph i talkSPORT, a poznata je stvar da PSG traga za novim trenerom. Očito ih posao Mauricija Pochettina nije očarao, pogotovo kada je u pitanju Liga prvaka. Poznato je da Parižani ciljaju uhatu kantu, no ni uz Mbappéa, Messija i Neymara to nije bilo moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak i popularni Fabrizio Romano piše kako bi argentinski trener uskoro trebao dobiti otkaz, a u PSG-u očito ozbiljno razmišljaju o Mourinhu koji je s Romom ove sezone osvojio Konferencijsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promjene u Parizu

Već se mjesecima pričalo o odlasku Kyliana Mbappéa u Real Madrid i većina nogometnog svijeta mislila je kako će ponajbolji igrač svijeta preseliti u Kraljevski klub. Ipak, PSG ga je uspio uvjeriti da ostane, čime su pokazali kako i dalje ciljaju na najviše - Ligu prvaka. No, došlo je i do smjene na poziciji sportskog direktora, što mnogi smatraju potezom koji će promijeniti pariški klub. Klub je napustio Leonardo koji je obnašao funkciju sportskog direktora od 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovu poziciju preuzeo je Luis Campos, dugogodišnji sportski direktor Lillea, s kojim je prošle sezone senzacionalno osvojio titulu prvaka Francuske. A tu promjenama u PSG-u nije kraj, na klupi bi već sljedeće sezone mogli imati genijalnog Portugalca.

Mourinho je osvajanjem Lige prvaka s Portom 2004. godine lansiran u sami vrh svjetskih nogometnih trenera te je jedini koji je osvajao sva europska natjecanja. Osim LP, osvojio je Europa ligu s Manchester Unitedom te Konferencijsku s Romom ove sezone. Trenersku karijeru počeo je u Benfici pa je preko União de Leirije stigao do Porta. Nakon portugalske epizode vodio je Chelsea u dva navrata, Inter Milan, Real Madrid, Manchester United, Tottenham i Romu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo