BOMBA IZ ENGLESKE: / Nezadovoljni Messi odlazi iz Barce zbog 'izdaje' klupske uprave?

Image

Na kraju ove natjecateljske sezone završit će era Messija u Barceloni.

20.3.2017.
10:33
VOYO logo

Bombastična je vijest koju donose engleski mediji. Manchester City i Pep Guardiola, prema pisanju Expressa, spremili su za najboljeg nogometaša svijeta nevjerojatnih 230 milijuna eura odštete i tjednu plaću od čak 750 tisuća eura. City još od 2014. godine pokušava dovesti Messija, ali predsjedniku BarceBartomeu tada nije palo napamet prodavat ga. No, čini se da je sad stvar drugačija.

Transfer Pogbe više neće biti najveći

Messijev transfer trebao bi biti najveći u povijesti i potući rekord Paula Pogbe za kojeg je United prošlog ljeta isplatio slavnom talijanskom Juventusu 105 milijuna eura. Barcelona za sad još šuti glede pisanja Engleza, a novinari se bave seciranjem mogućnosti Messija, odnosno, njegovom trenutnom situacijom na Camp Nou. Naime, poznato je da Messi od izricanja kazne za utaju poreza više nije zadovoljan životom u Kataloniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub nije stao uz Messija

Čudesni Argentinac osuđen je na zatvorsku kaznu u trajanju od 21 mjeseca, a sudska praksa u Španjolskoj propisuje da kazne kraće od dvije godine za nenasilne prijestupe osuđenici mogu odraditi uvjetno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je Barceloni navodno zamjerio što nije čvrsto stajao uz njega u sudskom procesu koji je odjeknuo u medijima diljem svijeta. Priče o njegovom odlasku iz Barcelone od tada ne prestaju, a spominju se i nove želje Barcelone.

Na vrhu Barcelonine liste najtraženijih smjestio mladi Borussijin veliki talent, 19-godišnji Ousmane Dembele, potom sjajni PSG-ov veznjak Marco Verratti, čovjek koji je postao jedan od najboljih veznjaka svijeta i Arsenalov više nego pouzdani branič Hector Bellerin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo