Sprema se najveći potres u hrvatskom nogometu!

Nakon 13 godina na čelu Hrvatskog nogometnog saveza, Vlatko Marković odlučio se povući s mjesta predsjednika, tvrdi izvor iz Rusanove.

15.11.2011.
11:01
VOYO logo

Dugo je predsjednik HNS-a najavljivao da će otići kad on to želi, a nakon velike pobjede u Turskoj i očekivanog plasmana na EURO, ima priliku otići kao pobjednik.

"Marković je sam predložio abdikaciju. Ovo je pravi trenutak, pobjednički oproštaj kakvog je uvijek najavljivao; kad on to bude htio i na način koji sam izabere", potvrdio je za Sportske novosti izvor iz HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marković je na čelo Saveza došao 1998. godine i upravo za njegova mandata HNS je dobio vlastiti dom, današnju Kuću hrvatskog nogometa, u Rusanovoj 2001. godine.

Tko će biti njegov nasljednik još uvijek nije poznato. Na posljednjim izborima u prosincu prošle godine protukandidat mu je bio Igor Štimac, koji ga nije uspio srušiti, te je nakon toga najavio da se više neće kandidirati. Dugo je Davor Šuker slovio kao nasljednik Markovića, ali čini se da je sada sve dalje u Mamićevim planovima. Nagađa se da je novi glavni kandidat za Markovićeva nasljednika najpouzdaniji Mamićev vojnik i glavni direktor Dinama Damir Vrbanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo