SPREMA SE LUDA PONUDA: / Guardiola je spreman razbiti Realovu vezu Modrić-Kroos

Image

Manchester City spreman je ponuditi bankovna jamstva u visini od 75 milijuna eura kako bi svoju momčad pojačao veznjakom Real Madrida Tonijem Kroosom.

4.7.2016.
10:36
VOYO logo

Nadaju se u engleskom klubu da bi ponuda Realu bila zadovoljavajuća, u protivnom će teško ostvariti svoj plan. Bude li osvajač Lige prvaka odlučan u namjeri da se ispoštuje klauzula u Kroosovu ugovoru do posla vjerojatno neće doći, a ona iznosi, otkrio je Football Leaks u veljači, 300 milijuna eura.

Pogba bi mogao odlučiti posao

Cijelu priču treba gledati i u kontekstu mogućeg dolaska Paula Pogbe u Real. Stigne li francuski reprezentativac na Santiago Bernabeu moglo bi se dogoditi da za Kroosa ondje ne bude mjesta u udarnoj momčadi, a spomenuta ponuda Cityja odobrovoljila bi tada klupski vrh da 'blagoslovi' transfer kojim bi Pogbina kupnja bila olakšana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam Kroos pak nikada nije krio simpatije koje gaji prema Guardioli s kojim je surađivao u minhenskom Bayernu i kojeg je prozvao "najboljim trenerom koji ga je ikad vodio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazak Kroosa zasigurno bi osnažio šampionske ambicije Cityja za kojeg je već potpisao Nolito, a spominje se i (teško ostvariv) interes usmjeren prema Barceloninoj zvijezdi Luisu Suarezu. Ove bi poteze i klupski navijači pozdravili kao odgovor na poslovanje gradskog rivala Uniteda koji je svoje redove već osnažio Zlatanom Ibrahimovićem i Henrihom Mhitarjanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo