Gotovo je: Gareth Bale je novi igrač Real Madrida!

Gareth Bale novi je igrač Real Madrida! Sapunica koja je trajala cijelo ljeto dobila je epilog predzadnjeg dana prijelaznog roka, a engleski klub informaciju je potvrdio na svom Twitteru.

1.9.2013.
20:28
VOYO logo

Odšteta Tottenhamu, prema posljednjim informacijama, iznosi 100 milijuna eura čime je srušen rekord Cristiana Ronalda, koji je Real košta 94 milijuna eura. Bale je potpisao šestogodišnji ugovor, a službeno predstavljanje bit će u ponedjeljak u 13 sati na Santiago Bernabeuu.

Iako se transfer finišira već dva tjedna, Real i Tottenham odigrali su svojevrsnu reprizu prošlogodišnjeg posla oko Luke Modrića i čekali praktički do posljednjeg trenutka prije nego što su objavili da je posao gotov večer prije završetka prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Proveo sam šest sretnih godina u Tottenhamu, no sad je pravo vrijeme za reći zbogom. Imali smo posebnih zajedničkih trenutaka tijekom ovih godina i uživao sam u svakoj minuti. Želio bih se zahvaliti svima u klubu, predsjedniku, upravi, stožeru, trenerima i suigračima, a najviše navijačima koji će, nadam se, razumjeti ovu moju veliku priliku karijere", rekao je Bale.

//www.youtube.com/embed/aNYf-f77ZSA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam siguran je li ikad dobro vrijeme za napustiti klub u kojem sam se osjećao udomaćen i igrao sam najbolji nogomet karijere dosada. Znam da mnogi igrači kažu da su sanjali igrati za neki klub od djetinjstva, no ovo je za mene zaista ostvarenje snova. Tottenham će uvijek biti u mome srcu i siguran sam da će ova sezona biti uspješna za njega. Sada se veselim novom poglavlju svog života i igranju za Real Madrid."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S velikom tugom moramo objaviti da smo pristali prodati Garetha, ali uz činjenicu da imamo iznimno jaku momčad kojoj smo pridodali čak sedam vrhunskih internacionalaca. Što je još važnije, imamo pravi momčadski duh i svlačionica je gladna uspjeha. Garethu želio sve najbolje u budućnosti, a uvijek će biti dobrodošao na White Hart Laneu", rekao je predsjednik Tottenhama Levy.

"Nismo imali namjeru uopće prodavati Balea, uzimajući u obzir da smo oko njega gradili našu budućnost. On je igrač oko čije smo se karijere brinuli i razvijali ju, a odradio je tek godinu dana svog novog četverogodišnjeg ugovora. No, Real je imao ozbiljne namjere, a želja Garetha da mu se priključi bila je također velika. Kad smo vidjeli da on ne bi bio dovoljno posvećen našem projektu, morali smo to uzeti u obzir", zaključio je prvi čovjek Spursa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo