Novi šok u Splitu: Hajduk suspendiran!

Samo par sati nakon što je Hajduk dobio jamstvo grada Splita za podizanje kredita, Majstora s mora snašli su novi problemi.

15.10.2012.
18:50
VOYO logo

Disciplinska komisija HNS-a je na Poljud poslala obavijest da je Hajduk suspendiran jer su na arbitražnom sudu postupak protiv Bilih dobili bivši igrači Marin Tomasov, James Dens i Ivan Pešić, javlja Večernjak.

Tomasov od splitskog kluba potražuje 115 tisuća kuna, James 270, a Pešić oko 300. Hajduk će se žaliti na ovu odluku i ona će biti odgođena, no problemi se neće riješiti sami od sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka je na snazi 48 sati nakon pristizanja potvrde u klub, a klub će navodno pokušati sklopiti dogovor s igračima kojima je dužan.

Podsjetimo, Tomasovu je Hajduk ostao dužan plaću za ožujak, pa je Zadranin tražio raskid ugovora, a Bili, začudo, izistirali da igrač na kojeg ne računaju ostane na Poljudu do isteka ugovora. Tada je arbitraža presudila u korist Tomasova pa su u klubu uštedjeli, no sada su stigli 'duhovi prošlosti'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jamesu i Pešiću su Bili ostali dužni niz plaća i situacija s njima ne može biti 'čišća'. Hajduk će morati platiti dugove.

Više o temi: specijal-201102150360004-Hajduk

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo