SPEKTAKULARNO: / United krenuo po zvijezdu Reala, u Madridu već imaju zamjenu!

Image
Foto: AFP

Čini se da su u potpunosti popucale veze između dokapetana Real Madrida Sergija Ramosa i čelnika Kraljevskog kluba.

25.6.2015.
11:49
AFP
VOYO logo

Prema pisanju dobro upućene Marce, Ramos se u srijedu sastao s direktorom Reala Joseom Angelom Sanchezom i izrazio mu nezadovoljstvo svojim statusom. Podsjetio je da mu je predsjednik kluba Florentino Perez još nakon lanjskog finala Lige prvaka, u kojem je Real pobijedio Atletico, obećao povećanje plaće, ali to se do danas nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramos zbog toga traži odlazak iz kluba, a Sanchez ga je obavijestio da je Manchester United poslao službenu ponudu od 45 milijuna eura koja je odbijena. Očekuje se da Crveni vragovi neće tek tako popustiti, odnosno da će uskoro poslati poboljšanu ponudu. Pitanje je dokle će Real moći odolijevati s obzirom na nezadovoljstvo igrača, ali i na činjenicu da i sami od Uniteda žele kupiti Davida de Geu, pa nema smisla da ulaze u sukob s engleskim velikanom.

Ključna dva tjedna

Jedna od rijetkih stvari oko koje su se Sanchez i Ramos navodno složili je da razmirice na bilo koji način moraju riješiti u iduća dva tjedna, odnosno prije početka priprema za novu sezonu. Ni igrač ni klub ne žele da njihov sukob utječe na momčad i na početak novog projekta pod vodstvom Rafaela Beniteza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dođe li na koncu do rastanka, Real već ima rješenje za rupu u obrani - Marca piše da će Madriđani krenuti u lov na stopera Valencije Nicolasa Otamendija. Zanimljivo, on se donedavno spominjao kao glavna meta Manchester Uniteda koji je u međuvremenu pozornost usmjerio na Ramosa, pa bi Argentinac na koncu mogao završiti na Bernabeuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo