SPEKTAKULARNE PROGNOZE KOLUMNISTA NET.HR-A: / Miro Par pogodio sve dosadašnje rezultate na Svjetskom

Image
Foto: AFP/Net.hr

Kolumnist Net.hr-a, Miro Par, spektakularno je otvorio Svjetsko prvenstvo, točno prognozirajući sve četiri utakmice

15.6.2018.
22:55
AFP/Net.hr
VOYO logo

Svjetsko prvenstvo u Rusiji zagazilo je u svoj drugi dan, a, nakon zaboravljivog prvog dana, dočekali smo i prvu pravu ljepoticu prvenstva koju su nam priredili, tko drugi, nego Iberijci. Portugal i Španjolska odigrali su fenomenalnu utakmicu koja je završila 3-3. Time su, nepunih sat vremena nakon kraja, natjerali milijune nogometnih fanova da u potpunosti zaborave da se prije toga odigrala utakmica između Maroka i Irana.

Ne spominjemo to uzalud, budući da je kolumnist Net.hr-a, etablirani nogometni kužist i prognozer, točno predvidio ne samo jučerašnju pobjedu Rusije, današnji teško izboreni trijumf Urugvaja i remi Španjolaca i Portugalaca, nego i činjenicu da nitko neće gledati utakmicu između Irana i Maroka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
TRI PARA MIRE PARA: /

Rusija i S. Arabija neće u završnicu. Osim ako ne namjeste cijelo prvenstvo kao što će prvu utakmicu

Image
TRI PARA MIRE PARA: /

Rusija i S. Arabija neće u završnicu. Osim ako ne namjeste cijelo prvenstvo kao što će prvu utakmicu

TRI PARA MIRE PARA: Niti Mo Salah, egipatski Bog nogometa, neće biti dovoljan za pobjedu protiv najmanjeg osvajača svjetskog u povijesti

Oprostit ćete Miri ako je pomalo podcijenio reprezentaciju Rusije, koja je jučer ispratila Saudijce s pet komada, i pretpostavio da će 'Zbornaja Komanda' pobijediti zbog Putinovog naftnog sporazuma – nitko nije očekivao da će Saudijska Arabija zbilja biti ovako loša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog Putinovog naftnog sporazuma, Rusija će pobijediti. Ako ni zbog čega drugoga, a pogotovo ne zbog nogometne kvalitete, onda zbog početkom godine sklopljenog naftnog sporazuma između saudijskog princa Muhamed bin Salmana i Vladimira Putina. Detalji tog sporazuma su naravno tajni, ali današnja utakmica bi trebala potvrditi određena nagađanja da se tim ugovorom Rusija obvezala sudjelovati u izgradnji rezervnog proizvodnog kapaciteta, dok će Saudijska Arabija, kao slučajno, u današnjoj utakmici napraviti prekršaj u vlastitom kaznenom prostoru. A, ako bude potrebno – stoji navodno u aneksu tog ugovora – Vladimir Putin će ga osobno i realizirati pod prečku…, pisao je prije prve utakmice Par.

Naš kolumnist točno je detektirao da su, nažalost po Egipat, dvojica od Urugvajevih četiri milijuna stanovnika "prevarantski" Suarez i "ubojiti" Cavani, iako je u konačnici prevagu Urugvaju donio – stoper Gimenez!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urugvaj s druge strane, dva je puta osvajao svjetsko prvenstvo, a njihov uspjeh povećava činjenica da je Urugvaj jedina država na svijetu koja je osvojila Svjetsko nogometno prvenstvo, a da ima manje od četiri milijuna stanovnika i, po tome je, nota bene, daleko najmanja nacija koja je to učinila. Druga najmanja nacija koja je osvojila prvenstvo – usporedbe radi – je Argentina s više od 40 milijuna stanovnika. Dvojica od tih četiri milijuna, na žalost egipatske nogometne reprezentacije, su i prevarantski Luis Suarez te ubojiti Edison Cavani, a to će, uvjeren sam, biti sasvim dovoljno za pobjedu Urugvaja, predvidio je Par.

Točno je pogodio i da će Španjolska i Portugal odigrati neriješeno, ali je pogodio i da će Ronaldo i njegova frizura ponovo biti centar pažnje. Doduše, utakmica nije završila bez pogodaka, kako je on predvidio, budući da je sam Ronaldo postigao tri, a Španjolci svi zajedno još toliko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihovu današnju utakmicu ću doduše, ipak pogledati. Zanima me, naime, Cristianova frizura, ali što se same utakmice tiče, mislim da će završiti ne samo bez pobjednika, već nažalost i bez postignutog pogotka.

Stopostotni učinak, bravo za našeg kolumnista, veselimo se daljnjim točnim prognozama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo