NEOČEKIVANO / HNS sprema spektakl u Zagrebu: Modrić i društvo u drugačijim ulogama

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski nogometni savez je na svojim službenim stranicama najavio sjajnu akciju u kojoj ćemo reprezentativce gledati u drugačijem okruženju

23.8.2023.
14:17
Profimedia
VOYO logo

HRVATSKI nogometni savez će u Zagrebu u ponedjeljak 4. rujna organizirati cjelodnevni događaj za navijače. Njegov vrhunac bit će okršaj hrvatskih reprezentativaca u uličnom nogometu, nakon kojeg će uslijediti i druženje najvećih zvijezda hrvatskog nogometa s navijačima.

Image
PRESSICA DINAMA /

Sergej Jakirović odgovorio nam je na ključna pitanja: 'Imao sam dobar sastanak sa Šimićem'

Image
PRESSICA DINAMA /

Sergej Jakirović odgovorio nam je na ključna pitanja: 'Imao sam dobar sastanak sa Šimićem'

"Na glavnom parkiralištu zagrebačkog trgovačkog centra City Center One West, HNS će organizirati Vatreni ponedjeljak, nogometni festival u kojem će sudjelovati i cijela hrvatska A reprezentacija, a koja se tog dana okuplja u Zagrebu za utakmice Europskih kvalifikacija", navodi Hrvatski nogometni savez na službenim internetskim stranicama i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrhunac Vatrenog ponedjeljka bit će u poslijepodnevnim satima kada će na turniru u "Street footballu" sudjelovati hrvatski A reprezentativci, a koji će kroz atraktivni format 3 na 3 pokazati svoje vještine na malom prostoru. Bit će to jedinstvena prilika vidjeti majstorije Modrića, Kovačića, Gvardiola, Perišića i ostalih zvijezda Vatrenih u jednom drugačijem okruženju, a nedvojbeno će i ovdje do izražaja doći njihov izniman natjecateljski duh."

Gvardiol: Jako se radujem ovom turniru

"Jako se radujem ovom turniru jer ćemo malo razbiti uobičajenu nogometnu svakodnevicu i okušati se u potpuno drugačijem formatu. Baš me zanima vidjeti kako se tko snalazi u uličnom nogometu i siguran sam da će svi 'gristi' kako bi na kraju pobijedili", poručio je Joško Gvardiol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U uličnom nogometu sudjelovat će i hrvatske nogometne reprezentativke, koje će nastupiti oko 15 sati. Sve će biti popraćeno brojnim sadržajima i događajima, uz nagradne igre za najmlađe. Program će trajati od 10 do 21 sat.

"Nakon održanog turnira u uličnom nogometu, pet zvijezda Vatrenih - Luka Modrić, Ivan Perišić, Mateo Kovačić, Joško Gvardiol i Dominik Livaković - potpisivat će kupljene artikle u trgovini Sport Vision u City Centru One West. MaxSport će izravno prenositi turnir u uličnom nogometu, a posjetitelji će ga moći pratiti putem dva velika LED ekrana postavljena pored igrališta", dodaje se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo