SPEKTAKL U LYONU: / PSG osvojio Liga kup! Draxler, Di Maria i Cavani izbušili Subašića

Image

Nogometaši PSG-a slavili su u finalu Liga kupa.

1.4.2017.
22:53
VOYO logo

Izrazito uzbudljivu utakmicu finala Liga kupa odigrali su PSG i Monaco (4:1) na nogometnom stadionu u Lyonu.

Utakmica se praktički nije niti zakuhala, a francuski prvaci već su došli u prednost. Igrala se četvrta minuta kada je Angel Di Maria zaobišao golmana i dodao loptu koju je Julian Draxler bez poteškoća pospremio u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monaco je nakon toga zaigrao bolje te je u 25. minuti skoro došlo do izjednačenja. Valere Germain je tukao glavom nakon ubacivanja iz kornera, ali je lopta otišla kraj stative.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije minute kasnije Djibril Sidibe je napravio on što njego suigrač nije. S ruba 16-erca zakucao je loptu u desne rašlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Edinson Cavani prilično se osramotio u 36. minuti. Primio je odlično dodavanja, a i je s peterca loše tukao pa je Danijel Subašić bez problema obranio njegov udarac.

Međutim Di Maria se pobrinuo da PSG na poluvrijeme ode s prednošću. U 44. minuti zabio je fantastičan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku nije bilo ništa manje uzbuđenja. Cavani se u 55. minuti iskupio za raniji promašaj te je pospremio loptu iz voleja na asistenciju Marca Verrattija. Malo potom bio je u još jednoj odličnoj prilici, ali je s udaljenost i od jednog metra promašio mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monaco je u 79. minuti propustio ogromnu priliku. Irvin Cardona snažno je tukao , ali je lopta prošla blizu desne stative.

U 88. minuti Cavani je stavio točku na 'i'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo