kakva utakmica / Spektakl na El Madrigalu! Barcelona vodila 2:0, Villarreal u 90. s 4:2 pa ostao bez pobjede

Image
Foto: AP Images

Villarreal je u 16. minuti zaostajao dva pogotka pa kreirao veliki preokret i na koncu osvojio samo bod

2.4.2019.
23:22
AP Images
VOYO logo

Kakva utakmica na El Madrigalu! Spektakularna, eto kakva. Villarreal i Barcelona odigrali su bez pobjednika (4:4) u utakmici s osam golova punoj povrataka i preokreta u kojoj su najveći pobjednici gledatelji.

Gostovanje na El Madrigalu u zamislima Ernesta Valverdea bilo je pravi trenutak da poštedi svoje najvažnije igrače, Lionel Messi, Ivan Rakitić i Gerard Pique ostali su na klupi i izgledalo je da se neće morati ni dizati nakon 16 minuta koliko je trebalo gostima da povedu s 2:0 jer je Coutinho realiziralo tako jednostavnu, a opet ubojitu akciju, a Malcom bio precizan glavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćini su za sedam minuta opet utakmicu učinili zanimljivom, Chukwueze je imao malo i sreće nakon prvog udarca kada mu se lopta odbila od vratnice i novi pokušaj nije propustio.

Na samom početku drugog dijela gostujuće prednosti više nije bilo. Ekambi je poravnao na 2:2 premda mu to vjerojatno nije bila namjera, a imao je veliku pomoć Ter Stegena koji je mislio da će Ekambi ubaciti loptu, no ispao je to savršen šut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je Valverde s klupe digao Messija, ali umjesto povratka u vodstvo gosti su otišli u minus jer je Iborra tako odlučio. Ušao je i Rakitić, ali za Katalonce nije bilo pomoći kada je Bacca u 80. prevario Ter Stegena.

Mislili su svi i riješio utakmicu, ali... U 90. minuti Messi je namjestio loptu na 17 metara i spektakularnim "slobodnjakom" dao svojoj momčadi nadu. Istjecala je i posljednja minuta od tri sudačke nadoknade, Barcelona je imala udarac iz kuta, lopta se odbila do Luisa Suareza, a on prizemnim i silovitim udarcem kroz šumu igrača pronašao mjesta za šok na El Madrigalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici dana Atletico Madrid slavio je kod kuće protiv Girone s 2:0, pa Colchonerosi opet imaju pet boodova više od trećeplasiranoga gradskog suparnika Reala. 

Atletico je do pobjede došao s teškom mukom jer je poveo preko Diega Godina tek u 76. minuti, a pobjedu je potvrdio Griezmann u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Nikola Kalinić je ostao na klupi domaćina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U preostalom današnjem dvoboju Espanyol i Getafe odigrali su 1:1. Iglesias je u 56. minuti doveo domaćine u vodstvo, a za Getafe je izjednačio Rodriguez (72). 

HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo