KAPA DO PODA / Španjolci oduševljeni Modrićem: 'Ne može se naučiti biti velik. Zato je Luka igrao', a naš mađioničar poslao je posebnu poruku

Image

Modrić se nakon nove senzacionalne pobjede oglasio i na svojem Instagramu gdje je objavio sliku kako ljubi trofej

12.2.2023.
8:29
VOYO logo

Trijumfom Real Madrida u finalu Svjetskog klupskog prvenstva u Rabatu, kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić stigao je do svojeg 22. trofeja u dresu Kraljevskog kluba.

Ovo mu je ujedno i peti naslov na Svjetskom klupskom prvenstvu. Modrić je s Realom osvojio i pet Liga prvaka, tri španjolska prvenstva, četiri europska Superkupa, četiri španjolska Superkupa, te jedan Kup kralja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PETI PUT U POVIJESTI /

Luka Modrić osvojio već 22. trofej s Realom: Kraljevski klub prvak svijeta nakon utakmice s osam golova

Image
PETI PUT U POVIJESTI /

Luka Modrić osvojio već 22. trofej s Realom: Kraljevski klub prvak svijeta nakon utakmice s osam golova

'Ovaj me klub čini sretnim'

Dodajmo kako je klupski rekorder Brazilac Marcelo s čak 25 trofeja. Modrić je osvojio i šest trofeja s Dinamom pri čemu tri prvenstva, dva Kupa i Superkup. Jedino mu nije pošlo za rukom osvojiti trofej s Tottenhamom čiji je dres nosio od 2008. do 2012.

Modrić se nakon nove senzacionalne pobjede oglasio i na svojem Instagramu gdje je objavio sliku kako ljubi trofej i napisao: "Ovaj me klub čini sretnim. Šampioni!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski mediji oduševljeni Modrićem

"Ancelotti je jasan u velikim noćima, kada ne oklijeva s početnom postavom u kojoj se pojavljuju Kroos i Modrić. Nema rasprave. Nijemac i Hrvat bili su starteri u dvije utakmice Svjetskog klupskog prvenstva, a startat će i na Anfieldu protiv Liverpoola. Ceballos i Rodrygo pritišću, ali trojac Tchouameni-Kroos-Modrić zasad je nedodirljiv", piše Marca pa još dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije se puno isticao, samo mnogo iskri njegove ogromne klase".

Sport piše kako je Modrić "unio red u Ancelottijevu momčad", dok AS utvrđuje: "Modrić i Kroos su vodili utakmicu, a u takvoj situaciji sve sjeda na svoje mjesto."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ancelotti zna da se veličina ne uči. Iz toga razloga je u početnu postavu stavio Kroosa, Modrića i Benzemu. Francuz se cijeli tjedan oporavljao, propustio je polufinale i u četvrtak otputovao u Rabat. No, počeo je utakmicu jer se najugodnije osjeća na terenu i unatoč tome što je Rodrygo zato završio na klupi", navodi El Mundo.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo