ŠPANJOLSKI JUNACI: / Iniesta i Pique objasnili kako su se izjednačili s Hrvatskom

Image

Rezultatski minimalno (završilo je 1:0) svladala je španjolska nogometna reprezentacija češkog suparnika u svojoj prvoj utakmici na Europskom prvenstvu na kojem igraju u statusu branitelja naslova

13.6.2016.
17:50
VOYO logo

Utakmicu je odlučilo ubacivanje Andresa Inieste, odnosno skok Gerarda Piquea koji je glavom matirao Petra Čecha za tri boda u skupini D koju sada Španjolci predvode s Hrvatskom. Češka i u nedjelju od hrvatske reprezentacije s 1:0 poražena Turska još su bez bod(ov)a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo vrlo dobro, kontrolirali utakmicu, ali lopta nikako nije htjela u gol. Sretan sam što sam zabio, ali je cijela momčad bila fenomenalna. Nismo očajavali, pokušavali smo organizirano napadati i širiti igru. Stvorili smo mnogo prilika prije no što smo i postigli pogodak", kazao je junak susreta Pique i dodao:

Pique hvali Iniestu

"Željeli smo tu pobjedu svjesni koliko je važno otvoriti turnir s tri osvojena boda. Iniestino dodavanje? Kakva je to samo lopta bila, on je nevjerojatno kvalitetan igrač."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadovoljan je bio i sam asistent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo svoj stil igre koji nam je donio puno uspjeha. Znamo što trebamo raditi, odigrali smo mnogo ovakvih utakmica. Pritiskali smo ih i u konačnici se to pokazalo uspješnim. Imala je i Češka svojih prilika što je sasvim normalno, to je nogomet. Najvažnija su tri boda na startu natjecanja, a njih smo i uzeli", kazao je Iniesta (85) koji je zajedno sa Sergijem Ramosom (92) izveo jednak broj uspješnih dodavanja kao i cijela suparnička momčad (177).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo