ŠPANJOLSKA NOVINARKA DOČEKALA MODRIĆA I PITALA GA O RONALDOVOM ODLASKU IZ REALA: / Pogledajte reakciju

Image
Foto: Screenshot

'Hola, Luka, što misliš o Ronaldovom odlasku iz Reala'

5.7.2018.
21:55
Screenshot
VOYO logo

Španjolska novinarka u četvrtak prije poslijepodnevnog treninga dočekala je hrvatske reprezentativce prije treninga i pitala Luku Modrića što misli o Ronaldovom odlasku iz Real Madrida u talijanski Juventus, što je apsolutna vijest dana u svjetskim medijima...

HRVATSKA ODRADILA TRENING U PUNOM SASTAVU: Ovih 11 veličanstvenih trebali bi zaigrati u utakmici generacije u Sočiju

Niz španjolskih, talijanskih i britanskih medija objavio je da će veličanstveni Portugalac ovog ljeta napustiti veliki Real Madrid i najvjerojatnije potpisati za Staru damu, koja je spremna platiti oko 100 milijuna eura...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinarka je po dolasku Modrića i Subašića, kazala:

'Zdravo Luka, što misliš o Ronaldovom odlasku iz Reala?'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić, očekivano, ništa nije htio komentirati, samo se nasmijao na pitanje, uljudno odzdravio španjolskoj novinarki prije toga, kako i dolikuje pristojnom Luki. Pogledajte i sami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, piše se kako će Cristiano Ronaldo karijeru nastaviti u redovima talijanskog prvaka Juventusa, što je pak tvrdnja bivšeg direktora tog kluba Luciana Moggija. Nakon što su španjolski mediji, među njima i Real Madridu bliska Marca, u javnost pustili informaciju da portugalski napadač već neko vrijeme razgovara s talijanskim prvacima te da u Torinu traži kuću, u Italiji se počelo pričati ima li smisla 33-godišnjaka platiti 100 ili više milijuna eura, koliko je iznosila, vjeruje se, Juventusova ponuda Realu.

Točku na tu priču stavio je Moggi tvrdnjom da je prema njegovim saznanjima ‘Ronaldo već potpisao nakon u tajnosti obavljenih liječničkih pretraga u Münchenu’. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo