ŠPANJOLCI UOČI JUVENTUSA ZAZIVAJU MODRIĆA: / 'Njegovo partnerstvo s Ronaldom moglo bi biti ključno'

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac mogao bi se opet pokazati kao ključ uspjeha Reala protiv Juventusa.

3.4.2018.
11:57
AFP
VOYO logo

Veza Luka Modrić-Cristiano Ronaldo mogla bi biti ključ uspjeha Real Madrida u Torinu gdje ih u utorak navečer u sklopu prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka dočekuje talijanski Juventus. To je u naslovu svog teksta istaknula španjolska Marca.

"Real Madrid je očito snažan i još jači u Europskim natjecanjima, ali gdje će točno uzrokovati štetu Juventusu u utorak navečer", pišu i nastavljaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imaju mnoštvo talentiranih nogometaša po cijelom travnjaku, ali podaci pokazuju da bi veza između Modrića i Ronalda mogla biti presudna", navode.

Naime, pozvao se poznati dnevni listi blizak klubu sa Santiago Bernabeu na brojke prema kojima je Juventus prilično slab u direktnoj igri i individualnim kretnjama jer su zbog toga primili 68 posto svojih golova, a njih 70 posto ih je palo preko lijeve strane njihove obrane, gdje bi Modrić i Ronlado trebali operirati većinu vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ističi kako to i nije način na koji Real najčešće napada te da su najučinkovitiji u kontranapadima kada idu preko Marcela, Asensija i Benzeme. Što se tiče Juventusovih prednosti utvrđeno je da su najefikasniji kada napadaju kroz sredinu, dok im je čvrsta obrana i dalje najjača strana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primili su puno golova po lijevoj strani, ali ih i dalje ne primaju mnogo. U 23 od 36 utakmica sačuvali su mrežu praznom. Samo sedam posto udaraca prema vratima završi u mrežu za što je zaslužan Gianluigi Buffon.

"Općenito, za očekivati je da će ključna borba biti na sredini terena, tako da bi, zaigra li, Isco mogao imati veliku ulogu jer prosječno napravi četiri driblinga po susretu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predviđa se da će rezultat biti tijesan, s minimalnom pobjedom ili remijem .

Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo