ŠPANJOLCI TVRDE - BARCA GLEDA OVOG HRVATSKOG ASA! / Cijena mu nije visoka, mlad je, iskusan je i već su ga nekoliko puta gledali

Image
Foto: AFP

Ugovorno je za klub vezan do 2023., a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na pet milijuna eura

14.12.2018.
11:30
AFP
VOYO logo

Ajaxov dvojac Matthijs de Ligt (19) i Frenkie de Jong (21) velika je Barcelonina želja za nadolazeće prijelazne rokove, tvrdnja je Mundo Deportiva koji navodi i da će španjolski prvak u pokušaju da ih dovede imati jaku konkurenciju u europskim velikanima kao što su Manchester City, Paris Saint-Germain i minhenski Bayern.

Obojica su izrazila želju da karijeru nastave graditi jedan uz drugoga, a Barcelonin stil igre i roster vide kao najbolju mogućnost daljnjeg razvoja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već ga gledali

Isti izvor navodi da će u slučaju neispunjenja želja Barcelona nastaviti tražiti pojačanja pri čemu se njemačka Bundesliga navodi kao izlog u koji najviše gledaju. A u njemu je i zanimljiv im Bayerov dvojac. Spominje se tako da su Jonathana Taha i Tina Jedvaja gledali u više navrata.

Jedvaj, branič hrvatske nogometne reprezentacije, Bayerov je nogometaš od ljeta 2014. godine. Ugovorno je za klub vezan do 2023., a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na pet milijuna eura. U ovoj je sezoni postigao četiri pogotka, dva za klub (Zürichu u Europskoj ligi, Borussiji (M) u prvenstvu) i dva za reprezentaciju (oba Španjolskoj u 3-2 pobjedi Hrvatske).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo