ŠPANJOLCI SIPALI HVALOSPJEVE O DINAMU: / 'Dolaze iz zemlje koja je bila druga na Svjetskom prvenstvu. Bit će jako teško...'

Image

U četvrtak će Villarreal s Dinamom na Maksimiru odigrati prvu četvrtfinalnu utakmicu u Europskoj ligi

7.4.2021.
14:59
VOYO logo

Trener Villarreala Unai Emery i branič Raul Albiol najavili su na konferenciji za medije dvoboj sa Zagrebačkim Dinamom u četvrtfinalu Europske lige koji je na rasporedu u četvrtak na stadionu Maksimir.

Image
DINAMOVCI NAJAVILI OKRŠAJ S VILLARREALOM: /

Krznar u velikim problemima s napadačima, otkrio da se čuo s Mamićem

Image
DINAMOVCI NAJAVILI OKRŠAJ S VILLARREALOM: /

Krznar u velikim problemima s napadačima, otkrio da se čuo s Mamićem

Emery je o cjelokupnom nastupu u Europskoj ligi rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je težak i prekrasan put koji vrlo lijepo polazimo. Sezona ima svoje trenutke, ranije smo sumnjali i to se nam se podudaralo s padom u prvenstvu, a sada smo vratili samopouzdanje i s njim rezultate. To je natjecanje koje nas uzbuđuje i oživljava, vrlo je lijepo, ali istodobno i teško. "

Analizirali hrvatskog prvaka

Zatim se osvrnuo na sljedećeg protivnika, momčad zagrebačkog Dinama, ishvalio nogometaše zagrebačkog sastava i prokomentirao njihov preokret protim Tottenhama u osmini finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U drugom njihovom poluvremenu Tottenhama odigrali su strašno, poharali su ih. Moramo pronaći odgovore na njihov talent i uzbuđeni smo."

Image

Unai Emery

"Analizirali smo njihove utakmice na momčadskoj i individualnoj razini i vidjeli kakav tim igrača imaju. Imaju igrače u reprezentacijama Hrvatske, Makedonije i Hrvatske U21 poput Majera i Ivanušeca. Oršić je pokazao za što je sposoban pritiv Tottenhama", rekao je Emery i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je momčad koja zna iskoristiti trenutke u utakmici, igraju kako bi pobijedili i opasni su u kontranapadma. Izaći će od prve minute i znaju kako igrati u obrani, tako da moramo biti spremni na to. Morat ćemo biti jako oprezni s njihovim kontranapadima i individualnim nastupima njihovih nogometaša", rekao je trener Villarreala.

'Bit će najbolji što mogu'

Utakimicu je potom najavio i Albiol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Eliminirali su Tottenham i dolaze iz zemlje koja je bila druga na Svjetskom prvenstvu Moramo igrati isto kao i protiv ostalih rivala, jer će to biti teške utakmice. Očekujemo od njih od njih da budu najbolji što mogu, vrlo su talentirani i to su pokazali. Obično osvajaju ligu u svojoj zemlji i uzbuđeni su zbog natjecanja u Europi”, rekao je Albiol pa analizirao momčad Dinama:

“Krilni igrači su brzi, imaju napadača koji dobro igra s lotom kada je okrenut leđima prema golu. Opasna je to momčad, s kvalitetom u završnici, brzinom i puno motiva."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo