ŠPANJOLCI PROGNOZIRAJU POBJEDU HRVATSKE: / 'Dokazali su kvalitetu, na izborniku Portugala je da se pomoli'

Image
Foto: AFP, PHILIPPE LOPEZ
24.6.2016.
7:00
AFP, PHILIPPE LOPEZ
VOYO logo

Trebala im je ta pobjeda donijeti lakšeg suparnika za osminu finala natjecanja i, premda možda i je lakši od Italije koja bi uslijedila da je Hrvatska ostala na drugom mjestu ljestvice, Portugal je svašta, ali laka prepreka nije.

Ipak, budu li igrači koje vrlo dobro u Francuskoj vodi Ante Čačić nastavili igrati kao što su u utakmicama po grupama, Portugal ne bi trebao biti nepremostiva prepreka. Uvjereni su u to sve više i oni koji takvo što prije nisu prognozirali, a sada i Španjolci pa tako As prognozira 2:1 pobjedu Hrvatske i podsjećajući na uspjeh protiv Furije piše:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sve se vrti oko Ronalda'

"Hrvatska je Španjolsku pobijedila, a do te pobjede došla bez Luke Modrića, Marija Mandžukića i još dvojice-trojice igrača iz startne postave što je još impresivnije i ukazuje na 1: to da promjene nisu nužno loša stvar, i 2: dubinu kvalitete hrvatske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugal baš i nije reprezentacija koja ovisi o jednom čovjeku – samo im je vezni red vrijedan 200 milijuna eura – ali će se, nemoguće ja da bude drugačije, sve vrtjeti oko Cristiana Ronalda. Bude li napadač Real Madrida imao svoj dan, Hrvatska bi se mogla naći u problemima. Bude li igrao kao protiv Austrije, Portugal će izgledati tupo. Na izborniku Fernandu Santosu je da se pomoli", zaključuje se u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo