ŠPANJOLCI PLASIRALI 'BOMBU': / 'Puno je mogućnosti da se transfer dogodi'

Image
Foto: AFP

Katalonski Sport piše kako su predsjednik Reala Florentino Perez i vlasnik PSG-a Emir Al Thani u Kataru razgovarali o prelasku Zlatana Ibrahimovića u Real Madrid.

7.7.2015.
10:21
AFP
VOYO logo

Pojedini mediji poput France Footbala plasirali su priču kako su Emir Al Thani i Perez razgovarali o prelasku Cristiana Ronalda iz Reala u PSG. No, sada je došlo do obrata u ovoj priči oko "teme" njihovog sastanka.

Image
Foto: Screenshot: Sport

Katalonski novinar Jordi Blanco piše kako Španjolci ozbiljno gledaju prema Ibrahimoviću. Ibra je odbio zahtjev katarskih šeika za revizijom svog ugovora, što bi značilo da je klubu, zbog mogućih gubitaka, postalo u interesu da se riješi fantastičnog švedskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramon Calderon zagolicao maštu svojim 'tvitom'

Ibra ima ugovor s PSG-om do lipnja 2016. godine. A da se nešto kuha da se naslutiti i iz 'tvita' bivšeg predsjednika Reala Ramona Calderona.

"Ibrahimoviću iduće sezone istječe ugovor, a Bernabeu mu je sigurno jako zanimljiv. Puno je mogućnosti da se transfer dogodi", napisao je Calderon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Calderon je bio predsjednik Reala od 2006. do 2009. i danas je itekako upućen u događaje u klubu, pa ga se može ozbiljno shvatiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako bi se ovaj transfer i dogodio, Ibrahimović bi postao jedan od igrača koji je u svojoj karijeri igrao za dva španjolska rivala i velikana, Barcelonu i Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo