To se dogada jednom u zivotu: Mamic majstorski nadmudrio Barcelonu!

Zdravko Mamic je vjerojatno odigrao genijalan potez dovodenjem 17-godisnjeg Spanjolca Daniela Olmoa.

10.12.2014.
11:34
VOYO logo

Mladi Katalonac koji je senzacionalno zavrsio u Zagrebu jos nema pravo nastupa za Dinamovu seniorsku momcad. Dinamu slavni klub radi probleme oko dokumentacije za registraciju 17-godisnjeg napadaca. Iako je Olmo potpisao trogodisnji ugovor s Dinamom, stvari jos nisu ciste...

"Njegov odlazak u Dinamo je neoprostiva pogreska. Barcelona bi ga svakako htjela vratiti kuci, spremni su puno platiti i zamolili su da izvidim stvar", rekao je za Jutarnji listJulio Alberto, bivsi nogometas Barcelone koji je stigao u Hrvatsku pokusati vratiti odbjeglog talenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne postoji pravni argument koji bi osporio njegov transfer u Dinamo. Cekamo odgovor FIFA-e i nemam nikakvih dvojbi kako ce Dani od proljeca imati sve uvjete da nastupi za Dinamo", otkrio je Dinamov direktor Tomislav Svetina.

I dok pravna bitka traje, Olmo trenira s prvom momcadi, zabavlja se na drustvenim mrezama, igra prijateljske utakmice sa seniorima dok natjecateljsku formu odrzava kroz nastupe za Dinamo B. Cetiri mjeseca je vec izgubio, a za njegov nogometni razvoj i karijeru je bitno da se cijela zavrzlama sto prije rijesi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno je kako bi ga Barcelona vratila u La Masiju i da ce se boriti svim sredstvima jer zele sprijeciti da im se slicne stvari ne dogode i u buducnosti, ali mislim da nemaju sanse", tvrdi za Andy Bara, menadzer koji je Olma doveo u Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo