odluka u petak / HNS-ova Komisija za žalbe održat će hitan sastanak: Soudani igra protiv Hajduka?

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Komisija za žalbe vjerojatno će se okupiti u petak, nepoznato je u kojem sastavu, a nije teško pogoditi koju bi odluku mogli donijeti

20.4.2017.
22:55
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo
Image
dosta mu je 'terora' /

Mamić nakon šest godina ponovio čuvenu izjavu i poručio neprijateljima: 'Nećete, razbojnici!'

Image
dosta mu je 'terora' /

Mamić nakon šest godina ponovio čuvenu izjavu i poručio neprijateljima: 'Nećete, razbojnici!'

Hrvatski nogomet posljednjih dana potresa nova velika afera koja je ponovno vezana uz Dinamo. Nakon prijave igrača niželigaša NK Plomina, disciplinski sudac 1. HNL Saša Pavličić-Bekić kaznio je 'modrog' golgetera Soudanija zabranom nastupa u subotnjem derbiju protiv Hajduka. No, čini se kako bi ipak moglo doći do obrata, piše Slobodna Dalmacija. 

Premda iz HNS-a o tome nema ni glasa, Komisija za žalbe će se okupiti u petak. Nepoznato je u kojem sastavu, jer HNS je u pismenom očitovanju o cjelokupnoj situaciji bio prilično tajnovit. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovim putem nećemo davati imena kako bismo članove zaštitili od pritisaka do donošenja eventualne odluke", stoji u njihovom očitovanju. 

Činjenica da se Žalbena komisija tako urgentno sastaje upućuje na (Maksimiru prihvatljiv) rasplet: presuda disciplinskog suca biti će revidirana, a Soudani će u subotu zaigrati protiv Hajduka! U cijeloj situaciji, teško će se naći mjesta i za Sašu Pavličića-Bekića. Zbog svoje 'nepromišljene odluke', vjerojatno je već i smijenjen, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

El Arabi Hilel Soudani posljednjih je nekoliko sezona ključni pojedinac sastava iz Maksimirske i u većini se značajnih Dinamovih utakmica pokazao kao igrač odluke, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Europi, pa makar to značilo i samo u kvalifikacijama. Uostalom, zabio je i prije dva tjedna u derbiju protiv Rijeke na Rujevici, donijevši u posljednjoj minuti susreta svojoj momčadi bod i održavši je tako u borbi za obranu titule. Ukine li se njegova kazna, slobodno se može reći kako će Dinamove šanse za slavlje u okršaju s Hajdukom biti itekako veće, jer nije Soudani uzalud u domaćim medijima dobio epitet - 'Mr. Derbi'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo